Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért reagálok ilyen hülyén?

Miért reagálok ilyen hülyén?

Figyelt kérdés

Ha egy srác beszól,és nagyobb mint én akkor félek kiállni magamért.ahelyett,h jól pofán verjem...összeszorul a torkom,és a síráshoz hasonló érzés kerülget.betölti a szervezetemet a düh,belül tombolok, és ahelyett h levezetném....magamba fojtom.

(vékony vagyok,de jártam már néhány küzdősportra,nem vagyok lekvár).és ha egy lány nagyon tetszik akkor nemigazán merem leszólítani ugyancsak a nyakamba lévő gombóc miatt.miért nem merem felvállalni az érzéseimet, amiatt,mert apám alkoholista volt,és mindig elnyomott elfojtott bennem mindent?nem hibáztathatom őt minden rossz tulajdonságomért ....hogyan lépjek ki ebből?

előre is köszönöm!

22F

2009. dec. 14. 23:56
 1/4 anonim ***** válasza:
44%
Pedig lekvár vagy, ne haragudj. Félsz a következményektől, nincs bátorságod. Ha ilyen maradsz, akkor mindig el fognak söpörni és eltaposnak az élet minden területén. Az már másik kérdés, hogy miért alakult ki, de ez most lényegtelen. Lépj ezen túl, vállald fel saját magad. Csalódások fognak érni, de jobb úgy csalódni a dolgokban, hogy tettél is érte valamit és nem csak hallgatsz. Légy bátor!
2009. dec. 15. 00:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Esetleg gondold át reálisan. Valószínűleg félti saját magát is a következményektől, mert előveszik, ha nagyon helybenhagy. Ami ráadásul a te szemszögedből is egy-két kellemetlen nap, teljesen elviselhető fizikai fájdalommal, aztán alábbhagy, és szépen elmúlik nyomtalanul. Ha lánynak hülyeséget beszélsz, vagy épphogy nem, viszont bezsebeled az elismerését a visszautasítása mellé, akkor több lettél. Ha tényleg nem sikerül az első néhány megszólítás, akkor is ott a temérdek többi csaj, és a hirtelen jövő rutin igen hamar múltba helyezi a félszegségeddel kapcsolatos pletykák aktualitását. Ezek után már csak arra kellene vigyáznod, nehogy átszivárogjon az addikció mintakövetése a magabiztosságod gyakorlásába, tehát nyugodtan engedd szabadon a csendet is, amikor jól esik :)
2009. dec. 15. 02:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet az elsővel, de valóban az egyetlen, amit tehetsz, hogy beleugrasz a mélyvízbe és úszol. Eleinte nagyon szar, később beljössz.

Gyakorlatban: Megszólítod, valamit akkor is kinyögsz, mikor nagyon nehéz, elinte kudarcaid lesznek, de ezekből tanulsz, és még az sem lehetetlen, hogy szív tipró leszel.

Ez persze hosszú évek kemény munkája! Ne add föl, ne menekülj a kudarcok elől, és akkor a sikerek is utolérnek!!!

2009. dec. 15. 10:38
 4/4 anonim válasza:

Szia!

Nekem is voltak hasonló problémáim és másoknak is segítettem már.Ha akarod írj egy e-mailt és beszélgethetünk.

2009. dec. 15. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!