Mit csináljak ha kezdeti depresszió tüneteit észlelem magamon?
Én is nagyon sokszor érzek így! De én valószínűleg tudom az okát. Anyukám meghalt és az ő szeretetét semmi nem tudja pótolni. Életem végéig hiányozni fog és nem tudom magam túltenni rajta... Pedig van Barátom is, nagyon szeretem és ő is mindent megtenne értem, nagyon jó a kapcsolatunk is, mégis néha olyan szeretethiányom van, pedig mindig mellettem van! : ( Nagyon rossz ez! : (
19/L
Ötperces terápia: Elő a lentebb linkelt könyv, aminek 2. oldalán a Miniatürizált Naprendszer c. fejezet komótos olvasása és megértése után érdemes elgondolkodni, hogy vajon mennyire fontos vagy értelmes dolog nekünk, okos kis mákszemeknek, önsajnálattal bajlódni...
Vannak arányok, nem? És milyen fura érzés, amolyan boldog rácsodálkozás születik, amikor rádöbbensz, hogy hol is vagy, hová is tartasz, a többi hasonlóval együtt... Hogy mi célból? Az a dolgod, hogy kiderítsd. Könnyen hihető megfejtést még senki sem talált, szebbnél szebbeket viszont igen. Talán ez is jelent valamit...
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!