Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak ha kezdeti...

Mit csináljak ha kezdeti depresszió tüneteit észlelem magamon?

Figyelt kérdés
Pszihológus kizárva.
2009. dec. 14. 22:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom mennyire komoly de gyakran vannak hangulatváltozásaim, egyik pillanatról a másikra rámjön a sírás és nem tudom abbahagyni :S Nem tudok felszabadulni, sem jólérezni magam, szinte mindig letört vagyok.
2009. dec. 16. 21:10
 12/16 anonim ***** válasza:
egyedül vagy. Nincs aki veled legyen, megvígasztaljon, akivel beszélgetni tudnál bármikor, akihez odabujhatnál. Vagy melléfogtam?
2009. dec. 16. 23:17
 13/16 A kérdező kommentje:
Van ilyen, csak nevezen beszélek bárkinek is az érzéseimről...Nem tudom hogy kezdjem el amit mondani szeretnék. És bár van olyan személy akihez hozzábújhatok és mellettem áll, mégis sokszor érzem magam egyedül. Mindig amikor nincs velem.
2009. dec. 17. 21:09
 14/16 anonim ***** válasza:
doki-->beutaló-->pszichológus!Én is voltam dokinál a rohamaimmal és kiderült,hogy lelki eredetű és most ingyen járhatok pszichológushoz.Sokat segít,mert engem nagyon sok minden megviselt és jó érzés mikor elmondhatom.
2009. dec. 20. 18:27
 15/16 anonim ***** válasza:

Én is nagyon sokszor érzek így! De én valószínűleg tudom az okát. Anyukám meghalt és az ő szeretetét semmi nem tudja pótolni. Életem végéig hiányozni fog és nem tudom magam túltenni rajta... Pedig van Barátom is, nagyon szeretem és ő is mindent megtenne értem, nagyon jó a kapcsolatunk is, mégis néha olyan szeretethiányom van, pedig mindig mellettem van! : ( Nagyon rossz ez! : (

19/L

2009. dec. 20. 20:00
 16/16 anonim ***** válasza:

Ötperces terápia: Elő a lentebb linkelt könyv, aminek 2. oldalán a Miniatürizált Naprendszer c. fejezet komótos olvasása és megértése után érdemes elgondolkodni, hogy vajon mennyire fontos vagy értelmes dolog nekünk, okos kis mákszemeknek, önsajnálattal bajlódni...

Vannak arányok, nem? És milyen fura érzés, amolyan boldog rácsodálkozás születik, amikor rádöbbensz, hogy hol is vagy, hová is tartasz, a többi hasonlóval együtt... Hogy mi célból? Az a dolgod, hogy kiderítsd. Könnyen hihető megfejtést még senki sem talált, szebbnél szebbeket viszont igen. Talán ez is jelent valamit...

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. dec. 24. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!