20 évesen kimaradt minden az életemből, gondolok most itt a csajozásra, bulikra, haverkodásra meg minden jóról. Szerintetek is jobban járok ha felkötöm magamat mert a szülei csak ezt mondják nekem?
A szüleid azt mondják,hogy kösd fel magad? Szép...
20 évesen semmi sincs veszve. Ha 40 éves lennél,megértenélek. Akarsz változtatni? Ha igen,akkor rajta,ha meg nem,akkor ne sírj!
EMBER NORMÁLIS? ezért meghalni ? NE TEDD !
Nem baj az ha kimaradt minden ilyenkor azt mond a szülöknek,hogy "nos család nem volt csajom nem vagyok nemi beteg nem buliztam nem drogozok,nem alkoholizálok ha baj adjá zsét és veszek 1 r*bit és továbbá adjá pénzt drogra "
Ennyi !
Figyelj. Én is így voltam sokáig. 26 évesen lett először barátnőm, aztán már szinte minden jött magától.
Ne hagyd el magad. A szüleidet meg sza rd le, egyszer úgyis elmész otthonról.
Szerintem egyáltalán nem ház, hogy nem volt barátnőd vagy ilyesmi, sok 20 körüli srácot ismerek, akinek még nem volt. Bulikat be lehet még pótolni :) Lehet nem is baj, hogy még nem kezdtél el...én úgy 15-16 évesen kezdtem el bulizni (vagyis akkor inkább még csak bálokba járni), de volt h már azt éreztem h meguntam az egészet, és többre értékelek egy összeülős és beszélgetős estét.
20/L
Én 25 vagyok ez alatt 1 batárnőm volt ősz.
Buliba évente max 2X megyek és a haverjaimból sincs sok még se kötném fel magam.
Ja és közöld az ostoba szüleiddel h örüljenek h nem vagy se AIDS-es se apuka mer ismerek olyat akivel ez előfordult.
Ez egy tipikus hülyeség h nincs szex pia meg buli akkor nem is v ember.
Pedig ha tudnád hányan tesznek erre.
Gondolom a szüleid egyszerű munkások, szakmunkások.
Ja és nem nézem le őket csak tod az alacsony iskolai végzettséggel együtt jár a szűk látás kör is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!