Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért mondja ezt nekem mindenk...

Miért mondja ezt nekem mindenki? Magyarázza el valaki légyszi!

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja nekem, hogy csak azt szeretné, hogy boldog legyek... Nem értem miért!! Azt mondják az emberek, hogy jó ember vagyok és megérdemlem a szeretetet/boldogságot. Nem értem miért.. Ezen kívul állítólag jól érzik magukat velem az emberek, mégha alig is ismerem oket.. Igaz, hogy még az utolsót is odaadnám akárkinek, de nem hiszem, hogy ilyen sokat érnék.
2009. dec. 14. 20:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Hogy van-e értelme az életnek? Nos, ha én ezt tudnám, nem lenne értelme miért élnem. Az ismeretlen izgalmasabb. Megmondanák születésedkor, hogy te erre vagy hivatott, mi értelme lenne bármit is csinálni?

17/L

2009. dec. 16. 21:24
 12/19 anonim ***** válasza:
SZERINTEM TE ÚGY ÉRZED HOGY MÉG NEM ÉLTÉL,ENNYI RÖVIDEN!
2009. dec. 16. 23:03
 13/19 anonim ***** válasza:
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
2009. dec. 16. 23:09
 14/19 anonim ***** válasza:
Húha valaki nagyon bölcs.
2009. dec. 17. 15:07
 15/19 A kérdező kommentje:
Oké, kicsit eltértunk az eredeti kérdéstol! Légyszi erre válaszoljatok! :) Koszonom a válaszokat!
2009. dec. 17. 17:30
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megbántani, de valószínűleg olyan ember vagy, aki az élet bizonyos területein nem igazán sikeres, viszont nagy kedves, aranyos vagy, tehát ez valamiféle sajnálat kimutatása.
2009. dec. 17. 19:39
 17/19 anonim ***** válasza:

I. Huhh... azért mondják neked, mert az látszik rajtad, hogy boldogtalan vagy. Azért vagy boldogtalan, mert még keresel, és éppen ezért érzik jól többen magukat a társaságodban.

II. Te vagy az, akinek nem természetes, hogy miért szeret az ember. Hát nekiállsz, és megkeresed a választ. Módszeresen, alaposan.

Te vagy az, akinek úgy egyáltalában véve nem természetesek és magától értetődőek a dolgok. Itt is nekifogsz, és felgöngyölíted őket. És hát... ez a keresés olyan lesz, mint anno az alkímia. Sok érdekes dolgot találsz keresgélés közben, amik mellett sokan elmennének.

Ezek többnyire válaszok testi/leki/szellemi vonatkozású kérdésekre. Ezek a válaszok általában érdeklik az embereket, és hát... szeretnek a közeledben lenni.

III. Te tudod magadról mindezt. Képességeidre gondolataidra meglátásaidra úgy tekintesz, mint a dolgok minimális szintjére, így aztán a megfigyelő éned nem igazán tudja hova tenni a téged ért dicséreteket, ami persze nem zárja ki azt, hogy egy időben ugyanez a belső éned önbecsülését legyezgesse. De mivel mindig is a megfigyelő énedet tartottad hitelesnek, ezért kívülre már inkább a 'nem hiszem, hogy ennyit érnék' interpretáció nyilvánul meg.

Nagyjából így hangzik a konkrét válasz a kérdésedre.

2009. dec. 17. 20:10
 18/19 anonim ***** válasza:

És még valami.

Az, hogy emberek miért hagynak el egy másik embert, az egy olyan tág téma, hogy értelmetlen lenne erről akár csak elkezdeni is a beszélgetést.

Többnyire a 'megkapták, amit akartak, és nem remélhetnek tőled többet' effekt lép életbe.

Illetőleg... az emberekről csak annyit, hogy Pirénei Biasz (aki nem mellesleg a Hét Bölcs egyike) egy szép napon kiruccant barátjával Delphoiba az Apollón templom közelébe. A legidősebb pap fogadta őket, majd megragadta az alkalmat, s kérte őket, vésne egy elmés mondást a templom falába. Biasz reszkető kézzel leírta: "Az emberek többsége rossz."

Hülye Mátrix hülye közhelye: nincsen kanál. Tényleg nincsen. Annyi hatalmad van mások felett, amennyi magad felett van. És akkor sem másokat befolyásolsz, hanem csak magadat - mert a dolgok itt bent dőlnek el.

Na már ennyi az észosztásból... minek írtam én ezt le? >.>

2009. dec. 17. 20:20
 19/19 anonim válasza:
Szerintem csupán emo vagy.
2010. márc. 13. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!