Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért mondja ezt nekem mindenk...

Miért mondja ezt nekem mindenki? Magyarázza el valaki légyszi!

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja nekem, hogy csak azt szeretné, hogy boldog legyek... Nem értem miért!! Azt mondják az emberek, hogy jó ember vagyok és megérdemlem a szeretetet/boldogságot. Nem értem miért.. Ezen kívul állítólag jól érzik magukat velem az emberek, mégha alig is ismerem oket.. Igaz, hogy még az utolsót is odaadnám akárkinek, de nem hiszem, hogy ilyen sokat érnék.
2009. dec. 14. 20:42
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Ja, és az a legérdekesebb az egészben, hogy mégis mindenki elhagy!! Amit írtam, azon kívul még elég sokat szoktunk az életrol beszélni, s mindig azt mondják, hogy ne vegyem komolyan, mert mindenkinek vannak problémái, stb.
2009. dec. 14. 20:44
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert ez így van! Kedves vagy az emberekkel, tehát megérdemled, hogy viszont szeressenek! utánad 5 perccel :-)
2009. dec. 14. 20:49
 3/19 anonim ***** válasza:
szipinek tűnsz nem akarsz rám írni? hány éves vagy?
2009. dec. 14. 20:52
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek sosem azt akarják hogy másnak jó legyen, hazugok mind akik ezt mondják. Mindenki csak a saját érdekeit nézi, jópofiznak, kihasználnak, aztán ha már nem kellesz otthagynak. Ennyi.
2009. dec. 14. 21:00
 5/19 A kérdező kommentje:

Nos, a harmadik válaszoló válasza elgondolkoztató! Lehet, hogy így van! Én viszont ha meglátok egy embert, máris érzem, hogy van-e valamilyen dolgom vele az életben, akinél ezt nem látom abban nem tudok bízni, akármit is csinál.. Ez ilyen osztonos megérzés!

Egy másik szemszogbol nézve viszont én hiszem, hogyha én azt akarom, hogy más boldog legyen, akkor ezt kapom vissza. Mégsem lehet mindenki hazug meg csaló!

2009. dec. 14. 21:10
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha másokat boldognak akarsz tudni akkor neked kell boldognak lenned és nem úgy jót adni másoknak, hogy közben neked lesz rossz. Na akkor tuti elhagynak... Ez önzőnek tűnhet de nem az.
2009. dec. 15. 11:41
 7/19 anonim ***** válasza:
:) ha ez így van,mindenki a maga dolgával törődik az nem mindenkie igaz sztem legalábis... én pl nem azért akarok élni hogy nekem jó legyen hanem hogy mindenkinek jó legyen akit ismerek vagy tudom hogy befojásolom a döntéseimmel DD és ha az igaz, hogy mindenki csak magáért él akkor ez is csak álszerénység és hencegés lenne? ez a kérdés érdekes és elgondolkodtató de ehhez(hogy válaszolni tudj) ismerni kell az élet titkát meg értelmét DD
2009. dec. 16. 16:21
 8/19 anonim ***** válasza:
remélem rövid voltam
2009. dec. 16. 16:21
 9/19 anonim ***** válasza:
Hát te ne kezdj el Dr.House-t nézni, még véletlenül sem. Aranyos vagy, kicsit összedőlne a világ ha értelmeznéd az elméleteit. :)
2009. dec. 16. 17:35
 10/19 A kérdező kommentje:

Néha nézem Dr. House-t de nem vagyok a hatása alatt!

Van itt még egy kérdés: van egyáltalán értelme az életnek?

Igen, míg élunk itt van a cél, hogy megtalálni a boldoságot, de ez saját magunk célja.. és aztán?

2009. dec. 16. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!