Szerintetek nagyon elvetemült lány vagyok?
"Elárulod nekünk, hogy mivel bántott meg az a fiú?"
Hát eléggé bunkó volt! Nem, hogy önbizalmat adott volna nekem, hanem még rombolta! De én voltam a bolond, hogy próbáltam neki megfelelni, holott az már régen rossz ha csak meg akar változtatni. Soha semmi ne volt neki jó! Neki a világos hajú lányok tetszettek, az enyém meg a ideáljától sötétebb. Akkor, hogy azt festessem át! Egy fejjel alacsonyabb voltam nála, hordjak magassarkút, hogy csak egy féllel legyek! Fessem a körmömet, mert natúran csúnya, ne fejtsek rejtvényt mert értelmetlen. amit főzök túl sótlan. Sütni nem tudok, szégyeljem magam!Ilyen dolgokkal idegesített mindig. Én nem fogadtam neki szót, és utólag bocsánatot kért, aztán meg elhagyott egy másik lányért, mert ő " a végzet asszonya" és mindenben az ellentétem :)
Ezek után akadtak néma pillanatnyi elmezavaraim, és egy ismeretlen, ártatlan fiú jeti lábán álltam bosszút, mert hirtelen összegyűlt bennem a sok méreg, amit nem könnyű levezetnem, ha nem vagyok lobbanékony természetű! De még mindig jobb mintha az orrát huzigáltam volna :)
Utolsó: Ura vagyok a helyzetnek még egyenlőre! :D
Kedves Kérdező!
Ne bánd, hogy elhagyott. Valószínűleg sosem szeretett téged igazán. Soha ne szeress valakit jobban önmagadnál. Ne hozz nagy áldozatokat azért, hogy megfelelj a számára.
Aranyos lánynak tűnsz, ő nem érdemelt meg téged. Hidd el, hogy jobb ez így. Léteznek normális fiúk is, és egy napon majd te is találsz olyat, aki olyannak szeret, amilyen vagy, és akkor igazán boldog leszel. Addig is kérlek igyekezz elkerülni a hirtelen felindulásból elkövetett indokolatlan erőszakos megmozdulásokat^^
Bár nem kérdezted a véleményünket ezzel kapcsolatban, mégis szerettem volna ezt leírni.
PS. A tortaszeleteket vágjuk egyenlőre.
Azt hiszem az ilyen emberre mondják azt mint én, hogy angyal arcú veszedelem :D
De igazatok van! Úgy néz ki egy boxzsákszerű dolog után kell néznem, vagy elmegyek vívni, vagy valami :)
Köszönöm mindenkinek, még annak a "kedves" kis puhogó embernek is, aki lep@csázott engem :)
Az utolsó előttinek meg kiváltképp :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!