Hogy legyek féreg?
Figyelt kérdés
Jó tanuló vagyok, gondolok a jövőre, és másokra is.
Vannak barátaim, nem járok olyan helyekre, ami ilyen elhagyatott, vagy tudom hogy rossz társaságba keverednék, stb.
Szörnyű így az élet, hogy tudnék féreg lenni? Még ha csak 1 napra is. Meg kell változnom.
2014. márc. 8. 15:24
2/3 A kérdező kommentje:
Ha Frank Kafkára gondolsz (utánanéztem), elég bizarr, amiket ír, de semmi köze ahhoz, amire én gondoltam pillanatnyilag.
2014. márc. 8. 19:38
3/3 anonim válasza:
Drága, én vicceltem. :)
Franz Kafkának van egy írása, Átváltozás a címe. A főhős a történet elején arra ébred, hogy egy óriási csótánnyá változott.
Másfelől meg ne légy bolond, a maguk módján biztos boldogok a drogos pszichopata bűnözők is, de neked nem kell azzá válnod, hogy jól érezd magad.
Szeretnéd magad új szerepekbe élni? Olvass. Nézz filmeket. Ne csak nézd, értsd is meg. Az élet különböző szerepeit mindenekelőtt belül kell átélned, nem úgy, hogy butaságokat csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!