Miért vagyok ilyen nehéz felfogású?
nem értem, illetve nemtudok mit kezdeni azzal amit mondanak, és a múltba gondolkozom,
van egy szituáció, akkor se a jelen jön le hogy mit kéne csinálni inkább elemzem a dolgot hosszú ideig.
sokszor nem értem az összefüggéseket.. mi miért történik, vagy csak késöbb esik le.
Ha valakivel beszélek akkor is hallgatom, amit mond és közbe-utána gondolkozom h mit mondott... s tudatosan probálok normális választ adni, de úgy azt is h keresgélnem kell a szavakat a fejembe.
levan lassulva a felfogásom ez egy annyira berögzült séma. olyan mint a beszivottság állapot.. minden késöbb jön és lassan esik le, mig összeáll a kép
nagyon rosz mert megneheziti az életem, emberekkel való kapcsolat tartásban.. Nincs erre valami magyarázat ? napi szinten olvasok, rejtvényezni is kezdtem, meg mozogni.
nemértem, egyeseknek miért olyan gyors felfogásuk,h mindig éles eszük van hogy bármilyen témát gyorsan tudnak váltani, meg bármit azonnal megtanulnak

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!