Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan vészelitek át a nehéz...

Hogyan vészelitek át a nehéz napokat, időszakot, mikor minden össze jön?

Figyelt kérdés
Mindenki életében vannak időszakok, mikor össze jönnek a gondok, bajok.. esetleg még egyedül is van.. ilyenkor még magányosabbnak (is) érzi magát az ember. Ki mivel erősíti ilyenkor magát ?
2013. szept. 21. 19:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Kreativ tevékenységekkel, festés, kötés-horgolás, kertészkedek, veszek pár új növényt, virágokat, elkezdek tanulni egy nyelvet, meg ilyenek. Igaziból én mindig válsághelyzetekben vagyok topon. De van, hogy beteg vagyok, lusta és életunt, ilyenkor bebújok a srakoba egy forró teával, nasival és sorozatokat nézek. De ilyenkor utálom is kicsit magam, de tudom, hogy el fog múlni, és kiheverem, csak idő kérdése.
2013. szept. 21. 19:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor szeretek egy napra egyedül lenni, távol minden tennivalótól. A magány és az egyedüllét nem jár együtt, szóval ezért ilyenkor van időm kiadni magamból a feszültséget aztán ésszerűbben és könnyebben is tudom látni a problémáimat.
2013. szept. 21. 21:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Amit minden nap már 8 éve: Zenehallgatás, figyelemelterelés, a tegnapi napig bezárólag barátokkal való beszélgetés.
2013. szept. 22. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!