Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi az "Ős állatom"? Hogyan...

Mi az "Ős állatom"? Hogyan tudhatom meg hogy melyik az Ős állatom? És egy kis egyéb.

Figyelt kérdés

1. kérdés:

Nemrégiben találtam egy videót, leírást, hogy minden embernek van egy ős állata. Erre szeretnék rájönni, hogy nekem vajon mi lehet.

2. kérdés:

Érzékek fejlesztése, tudatos álmodás, stb..

--

Választ szeretnék kapni néhány dologra, de nincs kitől tanácsot kérnem így ebből a szempontból.

Hallottam olyanról, és szerintem néhányan ti is, hogy még régebben egy "Hunyadi János"-nak egy nagyon magas rangú pap / szerzetes / stb adott neki egy követ. Összeszorította a két ujját, és amikor széthúzta, akkor ott volt egy kő. Később ezt a követ elvitte megvizsgálni, és nem tudták a tudósok, hogy ez mi lehet. mert teljesen új anyagból állt össze.

Ide szeretnék kijukadni. Hogy ez a "Spirituális erő".. meg hasonlók hogy valamiben nagyon hiszek és az egyszer csak megtörténik. hogy ezt például hogy tudnám teljesíteni. Meditálást ki fogom próbálni holnap, de nem vagyok benne biztos hogy sikerülni fog. Lehet hogy bizar lesz ez a kérdés számotokra, de megértem. Hogyha sokatoknak értelmetlen lesz ez a kérdés, akkor majd megpróbálom újra leírni, érthetőbben. Válaszokat előre köszönöm mindenkinek!

2014. márc. 4. 21:09
 1/1 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdezo!

1....

2.Tholey-Utecht Alkoto alom Magyarul is megjelent. Jo kis konyv.

Az emberi elme sok mindenre kepes.

Udv R.

2014. márc. 10. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!