Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Honnan tudhatom, melyik az...

Honnan tudhatom, melyik az igazi énem?

Figyelt kérdés
Több baráti társaságom van és mindegyikbe máshogy viselkedek. Máshogy viselkedek itthon is, suliba is, akaratomon kívül. Nem igazán tudom, melyik az igazi énem.
2012. júl. 4. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:

ez érdekes. jobb lenne ha pontosan elmondanád, hogy melyik társaságban hogyan viselkedsz. mondjuk más a kapcsolat a barátaiddal mint otthon a szüleiddel nyilván.

hát ahol felszabadultnak érzed magad, szerintem az. ha pl. 1-2 órát gondolkoznál ezen éjszaka elalvás előtt szerintem azért rájönnél melyik az igazi éned.

2012. júl. 4. 21:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Erre mondják,hogy alkalmazkodó,akár a kaméleon. Nincs ezzel probléma,minél több társaságba/szituációba tudsz beilleszkedni, annál több dologra jössz rá. Bölcsességhez vezető útra már könnyebb fellépned.
2012. júl. 4. 22:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Mindegyik. :) Te színes ember vagy. Nincs ezzel semmi baj!
2012. júl. 5. 08:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok. Alkalmazkodó. Egyszerűen minden szerepben jól érzem magamat, vagyok: csöndes, megértő, bunkó, természetkedvelő, "én aztán mindent kibírok" kemény csaj, shoppingolós, fiús, romantikus, partycica, néha még valódi rib*nc is. Mindegyiket el tudom játszani, attól függ kikkel vagyok, mert nekem is több társaságom van. Szóval szerintem nem kell aggódnod neked se.

Régebben többet törődtem vele, hogy kiismerjem önmagamat, de rájöttem lehetetlen. Mintha 8-10 embert gyúrtak volna össze bennem. Csak furcsa, hogy nem tudom megállapítani milyen vagyok igazából. :D

2012. júl. 6. 09:47
 5/6 A kérdező kommentje:

Utolsó: hány éves vagy? :)

Arra is gondoltam, hogy azért vagyok ilyen mert viszonylag fiatal vagyok és majd kinövöm, rátalálok magamra, de a válaszok alapján látom, hogy ez természetes. :)

2012. júl. 6. 12:46
 6/6 anonim ***** válasza:
16 xD
2012. júl. 6. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!