Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek én milyen vagyok?...

Szerintetek én milyen vagyok? Milyen "kategóriába" sorolnátok be a "mai világban"?

Figyelt kérdés

12 éves vagyok, lány. Kb. 160 cm, és 58 kg. Ezt nem tudom minek írtam ide, de mindegy...Szeretek rajzolni, énekre és különféle hangszerekre (pl. zongora, furulya, fuvola, citera..)járok/jártam. Itthon megnyugtatásból zongorázom, ami azt jelenti, hogy ha stresszelek valamin, és játszom egy számot utána, teljesen kikapcsolódom. Úgy a tantárgyakra rákészülni plusszba (pl. házi elkészítése után gyakorlásokat csinálása) nem szoktam, csak a kötelező házit csinálom meg, azt is van, hogy a suliban. Mégis kiváló az átlagom. Apropó suli. Az osztályomban van 1 olyan lány, akivel mindenben kijövök, de rajta kívül már csak a fiúk vannak nekem. Nem vagyok az a kimondott lányos lány, aki sikongat ha vizes lesz a ruhája vagy ha kócos lesz a haja. Nem nagyon szokott ez izgatni. A többi osztálytársnőmmel ellentétben én nem kenek kilónyi sminket az arcomra, max egy kevéske bőrszínű krémet vagy micsodát, de nem azt az alapozó. Ami rímel a konnektorra. Mindegy. A fiúkkal sokkal többet beszélek egy nap, mint egyes lányokkal az egész évben. És itt jön a képbe az, hogy nem vagyok valami beszédes típus. Ha kérdeznek ,akkor válaszolok egyszerűen, korrekten. Nem hazudozom. Néha füllentek, de csak ha tréfából, valakivel az "ellentámadást" tervezgetjük. Csak a barátnőmnek vagyok teljesen nyitott (a rokonságon kívül), tudja az összes "mocskos titkomat". Nem szoktam szószátyároskodni, de kiállok az igazamért és a véleményem mellett. Veszekedni...? Az egyik hobbim :D Főleg a tesómmal. Mivelhogy ő fiú (15/F),természetesen 3 dolog köti le a figyelmét : Számítógépes játékok, katonás cuccok, lányok. És szinte mindegyik kedvtelése rám ragadt. Vagyis a kockulás és a katonás cuccok szeretete :D. Néhány fiú barátom azt szokta kérni, hogy hozzak már nekik pár gyémánt blokkot a bányából. Mondom, ezek hülyék :D. Lövöldözni is szeretek, úgy játékban, mint élőben. Néha-néha egy-egy airsoftos rendezvényen is részt veszek :) Aztán még az van, hogy Imádok olvasni. Kicsit "beleőrültem", mert 2 és fél hónap alatt 11 könyvet elolvastam, átlagban egy darab 450 oldalas. És a szülinapi ajándék kérésem sem meglepő : 1 könyv (Leiner Laura= Akkor szakítsunk) és SIM CITY :) Jóvan no :D jó, hogy nem kértem valami airsoftos cuccot :) ÁÁÁ, tényleg, milyen jó ötlet... mindegy :) Szóval.....szerintetek ezek alapján én milyen kategóriába/kategóriákba tartozom? És miért? Mert már hallottam ezt-azt, de nem is vagyon tudom...Ti hogy "láttok"?

NamieLee, 12/L

(Ja, a nevemből is látszik, animefan - de nem minegyik jön be - :D)

2014. márc. 2. 18:45
1 2
 11/17 anonim válasza:
Szerintem kicsit visszafogott vagy, de határozott.Az nem baj, ha csak egy barátnőd van, mert ő legalább igazi barát, melletted áll, nem úgy mint azoknak, akik elítélnek elsőre külső alapján. Én is szeretek olvasni, én is sokat olvasok, de ez nem baj. Ahogy látom színes egyéniség vagy, nem olyan aki mindig a sablonos dolgokat csinálja.
2014. márc. 7. 18:11
 12/17 anonim ***** válasza:

Te tényleg 12 éves vagy??:D Elhiszem persze,csak ezt dicséretnek szántam. Sok korombelitől is a falra tudok mászni,olyan egy h*lye ember szegény..:)

Szeretsz olvasni és ez egy nagyon jó tulajdonság,el ne hagyd ezt a jó szokásodat. Valószínűleg ezért is tartasz ott ahol most vagy,mármint ha a kifejezőkészségedet nézzük. A korodhoz képest nagyon éretten gondolkozol. Leiner Laura könyvein én is gondolkozom amúgy,hogy neki esek majd. Húgom nagy könyvmoly,neki meg is van az Akkor szakítsunk,mivel elment a dedikálásra.

Ha a fogalmazásod alapján kéne véleményt alkotnom és mondanom rólad ,akkor azt mondanám ,hogy:

Mivel néhol elég bohókásan fogalmaztál(gondolok itt például a teljesen fölöslegesen megadott információrengetegre:D) egy vidám és vicces személyiségnek tudnálak elképzelni. A hobbiid mutatják,hogy nem egy éppen a befásult emberek táborát gyarapítod és az életfelfogásod pedig azt mutatja,hogy vannak még normális tizenévesek is (igaz még én is közéjük tartozom..) akik még nincsenek elcse*zerintve:D már bocsánat a talán erős kifejezésért..

De hát SAJNOS még bármi megtörténhet, még annyira a tízes éveid elején vagy,még simán megváltozhatsz. Lehet 2 év múlva már a régi és az új éned olyan lesz,mint ég és föld... Én is sokat változtam az évek alatt így visszagondolva és (hol sajnos,hol pedig nem sajnos) sokan mások is okoztak már nekem meglepetést az évek során.:)

2014. márc. 19. 22:02
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hosszú válaszodat :) Amúgy igen, 12 éves vagyok :) de már csak hétfőig... Szülinapomra én is kértem az Akkor szakítsunk könyvét Laurának, remélem meg is kapom. Ha nem pont aznap, akkor csak hetek kérdése,de meglesz. Tudom, hogy változhatok még, hisz például akik régen a barátaimnak számítódtak, azok már már eléggé elribisedtek már ha lehet ilyet mondani. És hát abba a sokból maradt nekem 1, akivel viszont az elején még jó, ha fél szót váltottam, mostanra pedig már végig csacsogjuk a szabadidőnket. Viszont én már úgy vagyok, hogy nagyon nem TUDNÉK változtatni, mert nem akarok olyan lenni, mint az osztálytársaim. Vagyis, mint némelyikőjük (azt hiszem így kell írni, de hát belefér...). Ma tudtam meg, hogy 3 fiú az osztályból cigizik, mondhatom nagyon szépen telt a napom, mert senkinek, még a barátnőmnek sem mondhatom el. És nem azért, mert ő közel állna hozzájuk, hanem azért, mert még gondolkodom azon, hogy melyik lenne a legalkalmasabb időpont. Na de mindegy :D Visszakanyarodva a témához. Nem akarok olyan lenni mint ők - kipipálva.... akkor...ja még az, hogy igen, változni fogok, ezt én is tudom. Viszont azt is én döntöm el, hogy melyik út a jó. Szerintem egyenlőre még a jó út felé haladok, és nem ugrik ki a bokorból egy farkas és ijedtemben elkanyarodom. Jhaj, már megint hosszú lett ez is, de sebaj, rövidebben nem tudom kifejezni a gondolataimat....
2014. márc. 20. 18:39
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem is kell rövidebben megfogalmaznod a gondolataidat,bár ezt jó ember mondja... én sem nagyon spóroltam a szavakkal:D (előző vagyok). Hát igen, még sok ember léphet az életedbe és még nagyon sokan fognak kilépni is belőle. Barátból pedig nem is a mennyiség hanem a a minőség a lényeg.:) Egy igazi jó barát felér a világ összes felszínes kapcsolatával(" barátságával"). Nagyon helyes,hogy nem akarsz megváltozni, nem is kell. Így vagy jó ahogy vagy;) és ne akarj te se beállni a sorba és sablon lány lenni mint az osztálytársnőid.
2014. márc. 22. 23:37
 15/17 A kérdező kommentje:
Hát, csak egy mondat jutott most így hirtelen eszembe : "A te szavaid szentek." Fogalmam sincs, hogy milyen okból, de ez ez volt az első gondolatom. Vagy lehet, hogy csak a paradicsom/uborka/sajt vacsi nyomta el a gondolataimat, de most tiszta HAPPY vagyok :D Nagyon kedves vagy, és köszönöm, hogy az utolsó 12-es estémet így bearanyoztad. Ne kérdezd, hogy mi volt az, ami megfogott a soraidban, mert azt én sem tudom :D Egyszerűen csak "jótérzek" amikor a te válaszaidat olvasom/visszaolvasom :)
2014. márc. 23. 20:49
 16/17 anonim ***** válasza:

paradicsom,uborka,sajt...ennyi volt a vacsid? semmi más?:d az úgy igen gyér. Bár lehet csak nekem.:P

Utolsó 12-es estédet? Akkor ezek szerint most lettél 13?

Ha igen akkor utólag is boldog szülinapot.:) (annyira még azért nem késő a jókívánság)

Hát örülök,ha tényleg ilyen hatással voltak rád a soraim és,hogy szerezhettem neked pár megboldogult percet,ez kedves volt tőled,köszönöm.:)

2014. márc. 25. 20:45
 17/17 anonim ***** válasza:
Közbe így visszaolvasva a válaszaidat, ja hát igen még írtad is,hogy hétfőn volt a szülinapod...Na és megkaptad a könyvet vagy az még várat magára?:)
2014. márc. 25. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!