Szerintetek én milyen vagyok? Milyen "kategóriába" sorolnátok be a "mai világban"?
12 éves vagyok, lány. Kb. 160 cm, és 58 kg. Ezt nem tudom minek írtam ide, de mindegy...Szeretek rajzolni, énekre és különféle hangszerekre (pl. zongora, furulya, fuvola, citera..)járok/jártam. Itthon megnyugtatásból zongorázom, ami azt jelenti, hogy ha stresszelek valamin, és játszom egy számot utána, teljesen kikapcsolódom. Úgy a tantárgyakra rákészülni plusszba (pl. házi elkészítése után gyakorlásokat csinálása) nem szoktam, csak a kötelező házit csinálom meg, azt is van, hogy a suliban. Mégis kiváló az átlagom. Apropó suli. Az osztályomban van 1 olyan lány, akivel mindenben kijövök, de rajta kívül már csak a fiúk vannak nekem. Nem vagyok az a kimondott lányos lány, aki sikongat ha vizes lesz a ruhája vagy ha kócos lesz a haja. Nem nagyon szokott ez izgatni. A többi osztálytársnőmmel ellentétben én nem kenek kilónyi sminket az arcomra, max egy kevéske bőrszínű krémet vagy micsodát, de nem azt az alapozó. Ami rímel a konnektorra. Mindegy. A fiúkkal sokkal többet beszélek egy nap, mint egyes lányokkal az egész évben. És itt jön a képbe az, hogy nem vagyok valami beszédes típus. Ha kérdeznek ,akkor válaszolok egyszerűen, korrekten. Nem hazudozom. Néha füllentek, de csak ha tréfából, valakivel az "ellentámadást" tervezgetjük. Csak a barátnőmnek vagyok teljesen nyitott (a rokonságon kívül), tudja az összes "mocskos titkomat". Nem szoktam szószátyároskodni, de kiállok az igazamért és a véleményem mellett. Veszekedni...? Az egyik hobbim :D Főleg a tesómmal. Mivelhogy ő fiú (15/F),természetesen 3 dolog köti le a figyelmét : Számítógépes játékok, katonás cuccok, lányok. És szinte mindegyik kedvtelése rám ragadt. Vagyis a kockulás és a katonás cuccok szeretete :D. Néhány fiú barátom azt szokta kérni, hogy hozzak már nekik pár gyémánt blokkot a bányából. Mondom, ezek hülyék :D. Lövöldözni is szeretek, úgy játékban, mint élőben. Néha-néha egy-egy airsoftos rendezvényen is részt veszek :) Aztán még az van, hogy Imádok olvasni. Kicsit "beleőrültem", mert 2 és fél hónap alatt 11 könyvet elolvastam, átlagban egy darab 450 oldalas. És a szülinapi ajándék kérésem sem meglepő : 1 könyv (Leiner Laura= Akkor szakítsunk) és SIM CITY :) Jóvan no :D jó, hogy nem kértem valami airsoftos cuccot :) ÁÁÁ, tényleg, milyen jó ötlet... mindegy :) Szóval.....szerintetek ezek alapján én milyen kategóriába/kategóriákba tartozom? És miért? Mert már hallottam ezt-azt, de nem is vagyon tudom...Ti hogy "láttok"?
NamieLee, 12/L
(Ja, a nevemből is látszik, animefan - de nem minegyik jön be - :D)
Kategóriába sorolni az embereket valóban furcsa lenne... :D
De ettől eltekintve, tényleg jó tudni hogy még vannak normális lányok a földön, pl. minket is egy khm... hogy is fogalmazzak szépen... tehát egy nem túl okos, beképzelt lány a suliból azért cikiz minket a barátnőmmel mert szeretjük a Mazsola és Tádé -t és a Futrinka utcát nézni ( olyan jóóóóók!). Amúgy tetszik a stílusod (egyénje válogatja) , és ezeket olvasva szerintem megnyugodhatsz mert teljesen normális vagy (xD xD)! Korabeli lánytársad.
szerintem teljesen normális vagy :)
én sem értem, hogy mire érted ezt a kategóriázósd, de mindegy.
és nem igazán értem a kérdésedet sem.
én a kategóriák helyett inkább stílust mondanék, ha már emberekről beszélünk (pl: vannak a rockerek, a művészlelkek, a punkok, a plázacicák, stb.)
de te még nagyon kicsi vagy, majd 15-16 évesen fejlődik ki, hogy te melyik "kategóriához" tartozol, hogy éljek a szavaiddal :))
akkor te vagy a "mások szerint normál" katekória.
és szerintem egyáltalán nem normális kategória az, aki mind festi magát, az inkább a furcsa... de egy elkezdi, és a többi folytatja :))
szóval te a normál normális kategória vagy, ha erre gondolsz :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!