Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek én milyen vagyok?...

Szerintetek én milyen vagyok? Milyen "kategóriába" sorolnátok be a "mai világban"?

Figyelt kérdés

12 éves vagyok, lány. Kb. 160 cm, és 58 kg. Ezt nem tudom minek írtam ide, de mindegy...Szeretek rajzolni, énekre és különféle hangszerekre (pl. zongora, furulya, fuvola, citera..)járok/jártam. Itthon megnyugtatásból zongorázom, ami azt jelenti, hogy ha stresszelek valamin, és játszom egy számot utána, teljesen kikapcsolódom. Úgy a tantárgyakra rákészülni plusszba (pl. házi elkészítése után gyakorlásokat csinálása) nem szoktam, csak a kötelező házit csinálom meg, azt is van, hogy a suliban. Mégis kiváló az átlagom. Apropó suli. Az osztályomban van 1 olyan lány, akivel mindenben kijövök, de rajta kívül már csak a fiúk vannak nekem. Nem vagyok az a kimondott lányos lány, aki sikongat ha vizes lesz a ruhája vagy ha kócos lesz a haja. Nem nagyon szokott ez izgatni. A többi osztálytársnőmmel ellentétben én nem kenek kilónyi sminket az arcomra, max egy kevéske bőrszínű krémet vagy micsodát, de nem azt az alapozó. Ami rímel a konnektorra. Mindegy. A fiúkkal sokkal többet beszélek egy nap, mint egyes lányokkal az egész évben. És itt jön a képbe az, hogy nem vagyok valami beszédes típus. Ha kérdeznek ,akkor válaszolok egyszerűen, korrekten. Nem hazudozom. Néha füllentek, de csak ha tréfából, valakivel az "ellentámadást" tervezgetjük. Csak a barátnőmnek vagyok teljesen nyitott (a rokonságon kívül), tudja az összes "mocskos titkomat". Nem szoktam szószátyároskodni, de kiállok az igazamért és a véleményem mellett. Veszekedni...? Az egyik hobbim :D Főleg a tesómmal. Mivelhogy ő fiú (15/F),természetesen 3 dolog köti le a figyelmét : Számítógépes játékok, katonás cuccok, lányok. És szinte mindegyik kedvtelése rám ragadt. Vagyis a kockulás és a katonás cuccok szeretete :D. Néhány fiú barátom azt szokta kérni, hogy hozzak már nekik pár gyémánt blokkot a bányából. Mondom, ezek hülyék :D. Lövöldözni is szeretek, úgy játékban, mint élőben. Néha-néha egy-egy airsoftos rendezvényen is részt veszek :) Aztán még az van, hogy Imádok olvasni. Kicsit "beleőrültem", mert 2 és fél hónap alatt 11 könyvet elolvastam, átlagban egy darab 450 oldalas. És a szülinapi ajándék kérésem sem meglepő : 1 könyv (Leiner Laura= Akkor szakítsunk) és SIM CITY :) Jóvan no :D jó, hogy nem kértem valami airsoftos cuccot :) ÁÁÁ, tényleg, milyen jó ötlet... mindegy :) Szóval.....szerintetek ezek alapján én milyen kategóriába/kategóriákba tartozom? És miért? Mert már hallottam ezt-azt, de nem is vagyon tudom...Ti hogy "láttok"?

NamieLee, 12/L

(Ja, a nevemből is látszik, animefan - de nem minegyik jön be - :D)

2014. márc. 2. 18:45
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Sorry a helyesírásért, gyorsan írtam :) Ha kellene még infó, talán akkor kotorászok még valahonnan elő, perpillanat ennyi jutott csak az eszembe. És azért is bocsi, hogy "kicsit" hosszú lett :)
2014. márc. 2. 18:51
 2/17 titán1234 ***** válasza:
75%
kategóriába? nem vagy te egy tárgy inkább egy kis lány aki nem kezd el r_b_nckodni van hobbid vannak barátaid és ez nagyon jó dolog lehet hogy óriásit fogsz változni (mert még fiatal vagy) ez nem törvényszerű :)
2014. márc. 2. 18:54
 3/17 A kérdező kommentje:
2# - Jaj, köszönöm :) most megmosolyogtattál :) Igazából nem nagyon hiszem én azt, hogy sokat fogok változni, de tudja a fene, hogy kire hogy nézek majd rá később. Csak a jelenlegi "álláspont" érdekel, vagy hogy lehet ezt hívni :D
2014. márc. 2. 19:04
 4/17 titán1234 ***** válasza:
100%
szerintem egyenes nyílt ember vagy meg mondod a véleményed nyíltan...(szerintem még rendkívül határozott és ha valamit a fejedbe veszel azt te meg csinálod de ez csak tipp)
2014. márc. 2. 19:09
 5/17 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, tudom hogy ez elég kretén kérdés( hopp, ide nem választ kéne írni? Na m1) de hogy érted ezt a kategóriát? Amúgy ha ez a kategória dolog az amire most gondolok akkor szerintem mindenki egy egyén, egy külön "kategória" :D
2014. márc. 3. 18:55
 6/17 anonim válasza:

Kategóriába sorolni az embereket valóban furcsa lenne... :D

De ettől eltekintve, tényleg jó tudni hogy még vannak normális lányok a földön, pl. minket is egy khm... hogy is fogalmazzak szépen... tehát egy nem túl okos, beképzelt lány a suliból azért cikiz minket a barátnőmmel mert szeretjük a Mazsola és Tádé -t és a Futrinka utcát nézni ( olyan jóóóóók!). Amúgy tetszik a stílusod (egyénje válogatja) , és ezeket olvasva szerintem megnyugodhatsz mert teljesen normális vagy (xD xD)! Korabeli lánytársad.

2014. márc. 3. 19:32
 7/17 anonim ***** válasza:

szerintem teljesen normális vagy :)

én sem értem, hogy mire érted ezt a kategóriázósd, de mindegy.

és nem igazán értem a kérdésedet sem.

én a kategóriák helyett inkább stílust mondanék, ha már emberekről beszélünk (pl: vannak a rockerek, a művészlelkek, a punkok, a plázacicák, stb.)

de te még nagyon kicsi vagy, majd 15-16 évesen fejlődik ki, hogy te melyik "kategóriához" tartozol, hogy éljek a szavaiddal :))

2014. márc. 3. 20:05
 8/17 A kérdező kommentje:
Na most van az, hogy saját magam sem értem XD mármint ezt a kategóriás cuccot. Eredetileg arra akartam célozni ezzel, hogy mivel mostanában egyre több olyan (már) 12-13 éves lány van, aki festi magát, és nem csak távolból lesegeti a fiúkat, hanem páron már át is ment. A szó bármilyen értelmében. És egyre jobban -nem jut eszembe most más szó- éreztetik velünk, MÁS emberekkel, hogy ez a "12 éves vagyok és már túl vagyok 6 fiún" lányok a mai világban már a normál KATEGÓRIÁBA sorolható. Vagyis inkább az, hogy lassan ők lesznek az átlagos, normál lányok, és nem azok, akik még a Mazsola és Tádét nézik (ezt nem sértésnek szántam, néha én is szoktam nézni és még mindig megmosolyogtat :D szimplán azért, hogy milyen jó volt még 6 évvel ezelőtt, amikor ilyen mesék mentek, és nem a mostani animációs mesének nem nevezhető műsorok, amikkel butítják a kisgyerekeket). Vagyis perpillanat arra célzok a kategória alatt, hogy....na jól van, lefáradtam :D kategória ide, kategória oda..... tudom, mi emberek nem tárgyak vagyunk. Viszont van olyan szemle, amit pl. polgárin tanultunk, hogy "a lakosságot 2 nagy kategóriába sorolhassuk : Gazdag észak és szegény dél." Vagyis valamilyen szinten magát az embert is egyfajta kategóriába sorolják. Én igazából arra voltam kíváncsi, hogy mégis milyen kategóriába tartozok a leírtak alapján. Mert vannak pl. a fiús lányok, plázázók, netribik, visszafogottabbak stb. ezek is egyfajta kategóriák. Na és valahogy így értettem, viszont a ti véleményetekre is kíváncsi voltam :)
2014. márc. 3. 20:51
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

akkor te vagy a "mások szerint normál" katekória.

és szerintem egyáltalán nem normális kategória az, aki mind festi magát, az inkább a furcsa... de egy elkezdi, és a többi folytatja :))

szóval te a normál normális kategória vagy, ha erre gondolsz :))

2014. márc. 4. 18:32
 10/17 A kérdező kommentje:
Igen, valahogy így gondoltam :) köszi :) mindenkinek meg a zöld mancs :) Amúgy szerintem se ez a normális, de egyre jobban haladunk e felé...
2014. márc. 4. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!