"Nem értesz a nőkhöz", folyton ezt hallom, mit csináljak?
Mintha egy külön faj lenne, hogy érteni kell hozzá, bakker ember-ember, csak nem találok olyat, aki olyan, mint én, de nem szeretnék csajt csak azért hogy legyen csajom. Főleg hogy még sose volt.
Lényeg annyi, mért gáz, ha valaki nem tud magának csajt szerezni? Merthogy ismerőseim akkor dugnak, amikor akarnak kb.
16/F
nos. .igen, ez így elég gáz.. legalábbis szerintük.
Amúgy meg az, hogy rendes lányt akarsz, az jó dolog, én is olyat keresek :)
Ha gondolod olvass csajozós könyveket is, sokat segít :)
ha gondolod el tudom küldeni.
mi a francnak? :D
nem akarok olvasni olyanról, hogy hogy kell érteni a nőkhöz, most mondom, nem szeretném tanulmányozni őket
neeeeeeeeeeem félreértesz barátom :D
Az a könyv arról szól, hogyan kell felszedni a lányokat úgy, hogy ők akarjanak veled lefeküdni! :D
ezeket az idióta válaszokat vagy farokhímek adják, vagy nők. aki nem nő és nem csak szexet kar 1 nőtől, az problémákba fog ütközni.
tényleg nem kell tanulmányozni őket, az csak arra jó, hogy az ostobákat felszedd, hosszútávú manipulációs kapcoslatnak se ételme, se tartalma, de fárasztó is.
a helyzet csak annyiból gáz, hogy ha most nem kezdesz el keresni, akkor 2-5 év múlva se lesz barátnőd. ha enm átlagos lányokat kersel, akkor évekbe fog telni, mire találsz 1 értelmesebbet. sőt, ma már szerintem nincs is ilyen nagy városokban, max vidéken. ha évekig beszélgetsz velük, akkor könyvek nélkül is rájössz, milyenek a lányok. viszont a túl sok rossz tapsztalat nagyon lehervaszt, ezért célszerű inkább olyan lányoknál érdeklődni, akik motiválnak, és nem átlagosak.
a probléma az, hogy a tűrhető lányok nem jűrnak nagyon sehová, és nincs baárti körük sem: suli-utca-otthon. nem neteznek, és sokszor hobbijuk sincs igazán, tehát elég unalmasak és fantáziatlanok is, néha gyerekesek.
persze itt és mindenhol mondják majd magukról hogy ők mmilyen rendes lányok, de 2 szó után felfordul a gyomrod, ha kiismered őket, ráadásul ha vannak lány ismerőseid, akikkel barátkoztál, már át fogsz látni ezeken a virágnyelveken.
vannak érdekes lányok is, de ők szinte szabályszerűen foglaltak állandóan, illetve erkölcsileg nagyon lazák, tehát komoly kapcoslatra nem valók. az érdekes és erkölcsös lányok megint csak foglaltak, valószínűleg, pont abból adódóan, hogy van alkalma sok fáérfinak rájuk startolni. itt szó szerint heteken múlik, hogy ki viszi el a pálmát.
sőt, általában a tanultabb és tehetősebb lányok sem értelmesebbek semmivel, mint az átlag, max a szüleik visszafogják őket.
a könyvtár, színház és ehhez hasonló blődségek megint a farokfárfiak meg a nők vak tippjei. ha vannak "művészlány" meg "stréber" ismerőseid, tudod, hogy az előbbi az erkölcstelen érdekes, a másik meg az unalmas kategória. ráadásul mindkettő lehet bőven paraszt és ostoba is. az emberi értékek nem attól függnek, hogy szabadidődben rajzolgatsz vagy olvasgatsz.
ezzel sok használható tippet nem adtam, csak annyit, hogy most húzz bele, ha nem akarsz egyedül maradni örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!