Miért bántana engem az emberek folyton, azért van, mert alacsony vagyok és gyenge?
Az emberek a saját kisebbségi komplexusukat, működési zavarukat így vetítik ki.
Ebből a kisugárzásodból adódóan szeretnek rajtad uralkodni. Ha nagyon zavar, állj a talpadra, menj el gyúrni vagy valami, aztán szóljál vissza rendesen, verjél be 1-2 arcot, már is nagyobb tekintélyed lesz, nem fognak szívózni.
Először is! Tudom, hogy ez nagy közhely, de ha elfogadod magad olyannak amilyen vagy, akkor mások is elfognak fogadni. Ha nem tudod magadat elfogadni így, akkor én is azt tudom mondani, hogy javíts a külsődön. Járj edzeni, gyúrd ki magad, étkezz egészségesen, ne dohányozz, s úgy alapjába véve adj magadra! A lényeg, hogy elérd azt az állapotot amikor saját magadnak tetszel, ha magadnak tetszel valószínű, hogy találsz olyat akinek tetszeni fogsz, pl. lesz barátnőd is :)
Másodszor! Hagyjuk már a rasszizmust, de komolyan! Nem hiszem el, hogy létezhet még 2013-ban olyan primitív ember aki nem veszi észre az egész dolog minőségi értelmetlenségét! Csak gondoljatok bele, hogy cigánynak születtetek és ezen nem tudtok változtatni. Szerintetek normális dolog lenne, ha CSAK ezért utálnának titeket ? Én nem vagyok cigány, SŐT az én bőröm még a fehérnél is fehérebb, és nekem is vannak negatív emlékeim a cigányokkal kapcsolatban.... Egy nagyon kedves (felnőtt) barátomat is cigányok ölték meg, még gyerek koromban. Mégsem a cigányokra haragszom, hanem azokra az "emberekre" akik ezt tették! Ha annyira utálnotok kell valakiket, akkor utáljátok a rablókat, a gyilkosokat, a megerőszakolókat, a pedofilokat, de ne különböző népcsoportokba tartozó egyenértékű embereket!
22/f
UI: Le lehet pontozni, de azzal is csak magadat minősíted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!