Ki a példaképed és miért? :D
Figyelt kérdés
2009. dec. 10. 20:26
12/31 anonim válasza:
BillKaulitz. csak mert felmeri vállalni, hogy neki mi tetszik, és szarik rá, hogy b*zizzák érte. én sajna ilyenekhez nyuszika vagyok.. :S
13/31 anonim válasza:
Nem is tudom talán Alföldi Róbert, mert a színház nagy elkötelezett híve vagyok,e gyszer szeretnék darabokat rendezni...szerelmese vagyoka művészeteknek, de főképp a színháznak!
15/31 anonim válasza:
23:53
mert jó szinész és egy csomó jó filmje van pl
Vissza a jövőbe
18/31 anonim válasza:
Nincs példaképem, saját magamnak akarok megfelelni, nem másra hasonlítani (az ilyen apukás-anyukás válaszpokat még megértem, nah de pl Gackt-sokat tudhatsz egy olyan pasiról, aki Japánban él:/)
19/31 anonim válasza:
Nincs példaképem. Mindent máshogy csinálok, mint ahogy kéne. Háh vagyis van saját magam! Minek utánozzak másokat, miért hajkurásszam a saját életem, miért éljek egy álom világba, hogy egész életemben csak vágyakozzak?! Magamra tekintek fel. Saját magamat adom, és nem érdekel senki.
20/31 anonim válasza:
1.Sandra Bullock--> mert szép, nagyon tehetséges színész, sokat letett az asztalra, szinte mindenki szereti, és a nagyok is elismerik, vicces, természetes, jófej, és nem őrítette megh a siker.
2. Jó rendezők pl: Roman Polanski, Nancy Meyers: nagyon szeretnék felnőttkoromban olyan sikeres és szép filmeket írni, rendezni mint ők, vagy mint más jó amerikai v. francia filmrendező.
3. Apukám, mert vicces, jófej és kedves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!