Ki a példaképed és miért?
Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 22:53
1/15 anonim válasza:
Minden témában másvalaki. Nem ismerek olyan személyt akire minden témában példaképként tudnék felnézni.
2/15 anonim válasza:
az én példa képep egy srác az osztlybol szinte mindenben tehetséges kiemelkedö focista ..stb nekem ő a példaképen :D
4/15 melcsiboszi válasza:
Több is van, mondhatni sok, nem egy emberre nézek fel istenként, hanem minden emberből igyekszem összecsipegetni azokat a dolgokat, jó tulajdonságokat, amikben szívesen hasonlítanék rá, vagy amik szeretném, ha bennem is meglennének.
8/15 anonim válasza:
Oli Sykes, mert nagyon bejön a stílusa és engem is érdekel a hörgés :D
9/15 anonim válasza:
Ne nevess, gyerekként: Lisa Simpson :D Aztán meg Hermiona Granger - szerettem még a cukisága és stílusa miatt Kitty Pride-ot az X-men-ből
Most am meg a 10 évvel későbbi énemet szoktam magam elé képzelni, és mivel ő tulajdonképpen a céljaimat/vágyaimat jeleníti meg ő a példaképem és próbálok úgy tenni hogy olyan legyek mint ő. :D
- amikor közelítek am a korához rá szoktam még öregíteni, nem folyamatosan öregszik a drágám inkább 5 évente 9regszik 5-öt xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!