Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 19 évesen nincs életem csak...

19 évesen nincs életem csak egésznap internetn vagyok. Mit csináljak már megőrülök?

Figyelt kérdés

2014. febr. 22. 11:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
8 csak mert a kedvenc számom én nemkötekedem veled!!,De Ez elég nagy probléma,hogy egy 19 éves felőtt NŐ nemtudja magát elfoglalni,mert pszichológus vagyok(mellekallasban),És nagyonszemtelen vagyok és nem segítek! Te meg Szégyelheted magad kedves kérdező!://
2014. febr. 27. 00:07
 12/13 anonim ***** válasza:

#8 vagyok,kötekedős kedvemben.

Rogers,ez nagyon hihető volt.Szabad megkérdeznem hogy miért emelted ki a "NŐ" szót?Talán egy nőnek nem megengedett az elveszettség?Nem találhatja fel magát?Mert ugye ez túl sablonos,mert ilyet sokat hallottunk,egy nő aki nem tudja mit akar.Egy nőnek bizonyítania kell,bizonyítania hogy ér valamit,különben csak "NŐ" marad.A kései önmegismerés nagyszerű jelensége nem nemhez kötött,Rogers.

Minden idők legbénább mellékállású pszichológusa lehetsz ha a "pácienst" hibáztatod.

2014. márc. 1. 00:37
 13/13 anonim ***** válasza:
8 látom Kötöszködős hangulatban vagy!:D és jó a humorod! De ilyet még sose hallottam/láttam hogy egy 19 éves lány egésznap netezik!Miért nem segit otthon anyunak?vagy miért nem látogatja meg a nagyannyát?az elveszettség teljesen normális,de ő nem elveszett,hanem amint láttad azzal a szép szemeddel Nincs élete.És tölünk/tőletek mit vár? a Nőt azért emeltem ki,mert 19 éves NŐ hogyhogy egésznap netezik?:o Ez felháboritónak és elfogadhatatlannak tartom!:D Miért véded ezt a szerencsétlent?,Ezt magátol kéne tudnia!:) Ha Az én lányom lennél,már elástalak volna,kedves kérdező!Micsodabeszéd ez?,a számlát kifizeted..?! Én már 19 éves koromban dolgoztam!:D
2014. márc. 5. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!