Jogos ha öngyilkosságon gondolkodom ez miatt?
Van az a mondás: A külső megfog, a belső megtart. És van benne valami. :) Bár szerintem a belső sokkal fontosabb.
Tehát szerintem értékesebb az az ember, aki mondjuk átlagos kinézetű, de szép belsővel rendelkezik, mint az aki helyes, de olyan stílusa van, hogy menekülnek tőle.
Meg egy olyan emberbe szerintem könnyebb beleszeretni, akinek szép a belsője is. :)
Na ige, a mai huszonéves lányok... :)
Nem hiszem, hogy én meg tudnám őket győzni. :D
Erre nekik kellene rájönniük. :)
Én 25 leszek, de azt veszem észre, hogy a korosztályomban egyre kevesebb normális felfogású lány van. Sajnos sokan mennek a külsőségekre és nem veszik észre mennyire fontos a belső. Én az a tipikus klasszikus felfogású vagyok, így idén nyáron lesz az esküvőnk.
Én csak egy szép családot szeretnék és 1-2 gyereket. Nem azt mondom, én is szeretnék addig több éves szakmai tapasztalatokat szerezni, de azért nem az a célom, hogy elszálljak, mint sokaknak, hogy 40 éves korban is csak a karrier, se férj, se gyerek. Persze fontos a pénz, és jó ha van, de nem boldogít. A boldogságot csak egy szerető társtól kapja meg az ember. :)
Szerintem nem csak a szerető társtól kapja meg az ember a boldogságot. :) csak hogy visszatérjünk a témához.
Nekem pl. van egy kutyám, és elképzelni sem tudom hogy valaha bárkitől fogok kapni olyan őszinte szeretet, mint Tőle. És ez természetesen kölcsönös, én se tudnék senki mást szeretni így. :)
Az eddigi tapasztaltaim megtaníttatták velem, hogy senkiben sem szabad megbízni. És leszoktam arról is, hogy komoly kapcsolatot keressek.
Pedig egy időben én is azt szerettem volna, mint a kérdező. De ha nincs rá esélyem nem fogom azzal elrontani az életemet, hogy ezen fogok szomorkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!