Furcsa szokásom van. Ez mitől lehet, és mit tegyek ellene? Tudnátok tippeket adni a leszokásról?
Figyelt kérdés
Már egy ideje van egy furcsa szokásom. (Elég undorító), szóval az, hogy rágom a bőrt az ujjamon! ÉS már az eleven bőrt is lerágtam..:( :/ Ez mit jelenthet?2014. febr. 13. 14:18
1/9 anonim válasza:
Feszült vagy és egyúttal unatkozol.
2/9 anonim válasza:
én a körmömet rágom olykor, szoktak is érte haragudni
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi az EDDIGI válaszokat.
Tudtok tippeket a leszokásról? :O
2014. febr. 13. 14:28
4/9 anonim válasza:
Kend be valami undorító cuccal a kezdd. Pl keserű körömlakk.
5/9 anonim válasza:
Nekem is szokásom és van ismerősöm is.
Nekem feszültségtől (mondjuk stressz, szorongás) nincs, viszont, ha ideges vagyok, akkor nagyon erősen... Nomeg csinálnom kell valamit a kezemmel.
Nekem egy másik rossz szokás tudja néha elterelni róla a figyelmemet.
Ebből kiindulva...más szokások talán segítenek. ha mondjuk kislabdát gurigatnál, nyomogatnál vagy valami?
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Egyébként tudtok valami konkrétat amivel be tudnám kenni az ujjamat? /amugy viccként elmondom: anya már nem tudott mást mondani, és ezt mondta: idézem: "kendd be a Vacak kakijával!" (Vacak a kutyánk.!) XDD
2014. febr. 13. 19:57
7/9 anonim válasza:
Altatóval kend be. Ha alszol, nem tudod rágni.
8/9 A kérdező kommentje:
XDXDD Kössz.. majd altatóval bekenem..:D
2014. febr. 24. 20:59
9/9 Norbi658441 válasza:
Nem kell ide semmi cucc,ezt az agyban kell eldonteni,az oké,hogy néha rágod,mert sok ember rágja,manapság sok ember stresszel,egyszeruen emikor le akarnád rágni,ne tedd,csinálj valami mást,foglald le magad,kifestozz xD vagy nemtudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!