Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gond van azzal, ha úgy érzem...

Gond van azzal, ha úgy érzem sérthetetlen vagyok mert olyan mintha valaki vigyázna rám?

Figyelt kérdés

Nővérem 84-ben halt meg. Rá két évre születtem, mert a szüleim úgy gondolták kárpótlom a veszteséget. Születésem után egy hónappal meghalt édesapám. Édesanyám 16 évesen ezért be is fejeztem a tanulmányaimat és elmentem dolgozni. Aztán lakáshitel. Központi fűtés kialakítása, de leégett. Szerencsétlenségemre közben elég csúnyán becsaptak, így a lakáshitelünket felmondva biztosítás sem volt. Kezdtem talpra állni, megismerkedtem egy lánnyal, aki azóta a menyasszonyom. Van két gyermekünk, de az első rákosan született. 14 hónapja tünetmentes és a második gyermekünk is egészséges. (És az apróbb problémákat ezek mellett nem is sorolnám.)

Sosem jutott eszembe hogy öngyilkos legyek. Nem mondom, hogy nem voltak nehéz pillanataim, de az az igazi depresszió mindig is elkerült. Akármikor nehéz helyzetben voltam, mindig megoldódott, igaz tettem én is érte nem keveset. Nem rinyáltam, hogy nekem nincs ki főzzön megtanultam és a pozitív oldalát néztem, hogy ez még a csajoknak is tetszik. Konyhakertem van minden évben, hisz azt a kis időt amit ráfordítok mindig meghálálja. Nem vagyok hithű vallásos és felsőbb hatalomban sem hiszek, mégis olyan mintha valaki terelgetne egy láthatatlan úton. Ti mit gondoltok?

2014. febr. 13. 12:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, az élet néha kegyetlen lapokat osztogat. Mégis a sok szomorúság, balsors ellenére ha bezárul egy kis kapu, ott ki fog nyílni egy másik. Kérdés mindig az, hogy lesz -e olyan aki a nehézségei ellenére ezt észre veszi? Képes lesz-e besétálni rajta, és megtudja-e becsülni az élet minden egyes pillanatát?

Én hiszek és érzem azt, hogy létezik kegyelem!

2014. febr. 13. 12:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Respect! Csak így tovább. Csodállak.
2014. febr. 13. 12:30
 3/3 anonim válasza:

Igen terelgetnek és méghozzá egy felsőbb hatalom teszi,csak arra vár mikor veszed Őt észre??

Ennyi bal sors után,ésszerű is lenne!!

2014. febr. 15. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!