Mitől lehet az, hogy vágyom barátokra, ám akik vannak azok csak felszínes barátok, nincsen kedvem velük lenni, nincsen közös témánk?
Az iskolámból nem érzem úgy,hogy akárkivel is ki tudnék alakítani egy jó barátságot. Egy jó barátnak hitt emberben csalódtam,az osztály többi része pedig eléggé irritál.
Eléggé egyedül érzem magam,de mintha direkt a magányba lökném magam. Mit lehetne ezzel kezdeni? 17 éves vagyok,és fiú.
17 éves vagyok és lány, hasonló problémáim vannak.
Alapvetően kijövök az emberekkel, de valahogy barátaim nincsenek, vagy csak felszínesek. És csalódtam a legjobb barátomba, szóval már vele sem úgy vagyok mint régen. Az osztály többi része (lányosztály) is csak úgy ott van, de valahogy nem az én eseteim, komolyabb vagyok náluk, de főként az lehet a probléma, hogy nekem más az érdeklődési köröm. Szóval vannak "barátaim", de mégis egyedül érzem magam, bárhová megyek, sehol sem találok egy igazi, megértő társat, pedig több helyen megfordulok rendszeresen.
Neked is csak azt tudnám javasolni, hogy járj el valami másik közösségbe, sosem lehet tudni, hogy hol futsz össze valaki olyannal.
Vagy barátkozhatsz akár neten is, itt van több fórum, ahol találhatsz hozzád hasonlókat. (Ha van kedved írhatsz nekem is (: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!