Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért néz folyton mindenki...

Miért néz folyton mindenki olyan furán?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

18 éves lány vagyok, ha elmegyek valahová, például bevásárlóközpontba, mindenki úgy néz...nem, nem képzelem be...:( nem tartom magam szépnek, csinosnak, szeretek szépen öltözködni, de nem kirívóan,szóval nem azért néznek szerintem, mert jól néznék ki..sajnos...:( Más is van így? Vagy csak én?:(

2009. dec. 6. 14:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ezt én is ésszrevettem már,h engem is néznek,de én kezdek félni az ilyen helyzetekben... xD

Inkább nem nagyon mászkálok egyedül,csak haverokkal :D

2009. dec. 7. 17:36
 12/16 anonim ***** válasza:

velem volt olyan egyszer a buszon, hogy elbambultam, és amikor "magamhoz tértem" láttam, hogy 1 srácot néztem (vagyis ő ezt gondolhatta, de amúgy csak lestem magam elé :D) nagyon furcsán nézett rám utána, volt vele egy másik srác akivel összesúgtak és még többször visszanéztek rám :) Nagyon gáz volt, így utólag inkább vicces :D

Egyébként engem is szoktak néha bámulni, de nem gyakran vagy csak nem veszem észre :D

2009. dec. 7. 19:09
 13/16 anonim ***** válasza:
én kérdeztem a BMI-t. hát igen valószinüleg ezért néznek folyton (16.9 es a BMI-d!)(velem ugyanis u.a a helyzet). el kell fogadni vagy meghzíni:)
2009. dec. 7. 22:22
 14/16 anonim ***** válasza:

Én is szoktam így érezni, és mindig azt gondolom, h van rajtam vmi szokatlan, és rohanok a legközelebbi mosdóba, h megnézzem magam a tükörben, aztán látom, h nincs is rajtam semmi érdekes, szal nem tom... én is átlagos kinézetű vok am :)

18/L

2009. dec. 7. 22:30
 15/16 anonim ***** válasza:

Ne hülyülj! 172/50 - még jó, hogy mindenki megbámul! Ez most a divat és a nők valószínűleg azt mérlegelik, hogy hozzád képest ők mennyivel vastagabbak és irigykednek, a férfiak meg azon töprengenek, mennyire változtatná meg az életüket, ha lenne egy ilyen csini szeretőjük...

Húzd ki magad minden alkalommal! Biztos van valamilyen kisugárzásod is ráadásul, ami vonzza az embereket. Örülj neki. És miért ne azért néznének, mert számukra jól nézel ki??

2009. dec. 8. 14:56
 16/16 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek:)az utolsó válaszolónak pedig a biztatást:)

köszi mindenki:)

2009. dec. 8. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!