Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért néz folyton mindenki...

Miért néz folyton mindenki olyan furán?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

18 éves lány vagyok, ha elmegyek valahová, például bevásárlóközpontba, mindenki úgy néz...nem, nem képzelem be...:( nem tartom magam szépnek, csinosnak, szeretek szépen öltözködni, de nem kirívóan,szóval nem azért néznek szerintem, mert jól néznék ki..sajnos...:( Más is van így? Vagy csak én?:(

2009. dec. 6. 14:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
nem lehe h te nézed őket sokáig?és atért bámulnak???kül. hogy látnád,?
2009. dec. 6. 14:17
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem, mert ahogy nézelődöm, mások már rég néznek...szóval nem én nézek mindenkit...:$
2009. dec. 6. 14:32
 3/16 A kérdező kommentje:
am azért köszi, hogy írtál:)
2009. dec. 6. 14:33
 4/16 anonim ***** válasza:

engem is szoktak.

mindig azt hiszem, hogy van valami az arcomon, aztán belenézek a legközelebbi tükörbe és örömmel látom, h normálisan nézek ki:D

fogalmam sincs egyébként h miért csinálják..

2009. dec. 6. 16:23
 5/16 A kérdező kommentje:

én sem értem...énis mindig kérdezem azt, aki esetleg velem van, hogy nincs-e rajtam valami:D csak olyan zavaró...na de mindegy:)

köszi hogy írtál:)

2009. dec. 6. 16:33
 6/16 anonim ***** válasza:

engem is bámulnak, és ritka idegesítő.

de én egyszerűen betudom annak, hogy ritka ocsmány vagyok alkatra is és fejre is, és lehet ez nem mindennapi nekik. -.-

2009. dec. 6. 16:53
 7/16 anonim ***** válasza:
Biztosan nincs jobb dolguk, vagy csak elbambultak. Engem is nagyon sokszor követnek e tekintetükkel, amit főleg buszon veszek észre. Ül az illető hozzám képest srégen, és egyfolytában méreget. Van, aki összehúzott szemöldökkel, van, aki kapkodja a tekintetét, mint egy idegbeteg, van aki viszont még mosolyog is. Biztosan te vagy a legközelebb hozzá. De az is előfordulhat, hogy valamelyest abban a pillanatban sokat foglalkoztat a külsőd, és azt elég sok ember megérzi. Sok oka lehet. Én mostanában már csak rámosolygok arra, aki egyfolytában mustrál. Ilyenkor pedig vagy elkapja a tekintetét, vagy visszamosolyog.
2009. dec. 6. 18:36
 8/16 anonim ***** válasza:
Az emberek szeretnek bámészkodni kiváncsískodni de ha anyira nagyon nagyon néznek kérdezd meg barátnöid a dologrol hátha tudnak hasznosat mondani én se szeretem ha bámulnak általában senki bár biztos van negy két beképzelt ember aki szereti
2009. dec. 6. 22:38
 9/16 anonim ***** válasza:
38%
hanyas a BMI-d? a sovány/ dagadt lányokat szokták gyakran bámulni..
2009. dec. 6. 22:39
 10/16 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:)

Hááát végülis elég vékony vagyok...na de azért nem annyira, hogy feltűnő lenne:)172 cm vagyok és olyan 50kg körül...ezért nézhetnek?*.*de am mások is vannak nálam vékonyabbak...nem értem:D

2009. dec. 7. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!