Miért néz folyton mindenki olyan furán?
Sziasztok!
18 éves lány vagyok, ha elmegyek valahová, például bevásárlóközpontba, mindenki úgy néz...nem, nem képzelem be...:( nem tartom magam szépnek, csinosnak, szeretek szépen öltözködni, de nem kirívóan,szóval nem azért néznek szerintem, mert jól néznék ki..sajnos...:( Más is van így? Vagy csak én?:(
engem is szoktak.
mindig azt hiszem, hogy van valami az arcomon, aztán belenézek a legközelebbi tükörbe és örömmel látom, h normálisan nézek ki:D
fogalmam sincs egyébként h miért csinálják..
én sem értem...énis mindig kérdezem azt, aki esetleg velem van, hogy nincs-e rajtam valami:D csak olyan zavaró...na de mindegy:)
köszi hogy írtál:)
engem is bámulnak, és ritka idegesítő.
de én egyszerűen betudom annak, hogy ritka ocsmány vagyok alkatra is és fejre is, és lehet ez nem mindennapi nekik. -.-
köszi a válaszokat:)
Hááát végülis elég vékony vagyok...na de azért nem annyira, hogy feltűnő lenne:)172 cm vagyok és olyan 50kg körül...ezért nézhetnek?*.*de am mások is vannak nálam vékonyabbak...nem értem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!