Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért érzem magam sokkal...

Miért érzem magam sokkal jobban, amióta vettem egy nagy köbcentis BMW-t?

Figyelt kérdés

régen magas volt a vérnyomásom, feszélyezve éreztem magam, de mióta beleültem a legnagyobb BMW-be, ez teljesen megszűnt, úgy szoktam, hogy megvárom míg a legújabb autósok tolakszanak, hogy na régi BMW, tuti nem bír menni aztán padlógáz, és tolom magam előtt, mivel az én kocsim 250-et bír menni korlátozva!!!

Viszont addig letol mindent ami 300 lóerő alatti.

Szóval autósok között nincs ellenfelem csak motorosok között, és ez az érzés valahogy megnyugtat.

Sokkal nyugodtabban kocsikázok, mert tudom, hogy "erő van a fenekem alatt", és ha kell bármikor elő tudom csalogatni a pacikat.

Én azt mondom, a BMW-t, mint kocsit receptre kéne felírni az orvosoknak szorongás gátló "gyógyszerként", mivel aki beleül az megnyugszik.

Ti mit gondoltok erről?

2014. febr. 2. 08:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Szerintem neked valami megalománia féleséged van. A jobb közérzeted csak átmeneti, hamarosan elmúlik a kezdeti varázs, és új dolgokra lesz szükséged. Nekem úgy tűnik beteg vagy testileg-lelkileg egyaránt.

32F

2014. febr. 2. 08:45
 2/21 A kérdező kommentje:
testileg miért?
2014. febr. 2. 08:48
 3/21 anonim ***** válasza:
Nagyobb embernek érzed magad a nagyobb kocsi miatt, megnőtt az önbizalmad, de mi van ha kiszállsz a kocsiból?
2014. febr. 2. 09:15
 4/21 anonim ***** válasza:
Büszke lehetsz magadra, lehet az autóval gyorsa vagy, de azon kívül egy senki, 0, idióta.
2014. febr. 2. 09:47
 5/21 anonim ***** válasza:

"testileg miért?"

Hát gondoltam a magas vérnyomásból kifolyólag adódhatnak testi betegségeid majd öregkorodban, amire talán rátesz még egy lapáttal ez a "győzni akarok" mentalitás is. Ismertem egy ilyen öreg harcost, mindig mindenkit le akart győzni, aztán hajtott egész nap őrült tempóban hogy neki legyen a legnagyobb háza, a legmenőbb kocsija, de 56 évesen már az aranyértől a cukorbetegségig minden baja volt. A nagy hajtásban az egészségét elhanyagolta. Senki sem szerette őt, mint embert, és ez rosszul is esett neki. Királynak tartotta magát, de én szántam őt. Amikor pedig erre utaltam, azt hitte csak irígy vagyok.

2014. febr. 2. 12:23
 6/21 anonim ***** válasza:

kérdés kiírójától ezt a privát üzenetet kaptam:

"Az üzenet küldője: fant808

Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló

Az elküldés időpontja: ma 14:29

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Miért érzem magam sokkal jobban, amióta vettem egy nagy köbcentis BMW-t?

"Büszke lehetsz magadra, lehet az autóval gyorsa vagy, de azon kívül egy senki, 0, idióta."

Az üzenet szövege: megöllek te g*ci elvágom a torkod"

Ezek után nem minősítem, de igazam volt, az tény!

2014. febr. 2. 14:30
 7/21 A kérdező kommentje:
ja én 67 vok
2014. febr. 2. 14:30
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Az az IQ-d barátom, az IQ-d. Az születési dátumodat egy rublikával feljebb keresd.
2014. febr. 2. 16:20
 9/21 anonim ***** válasza:

"Az üzenet küldője: fant808

Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló

Az elküldés időpontja: ma 19:01

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Miért érzem magam sokkal jobban, amióta vettem egy nagy köbcentis BMW-t?

"Az az IQ-d barátom, az IQ-d. Az születési dátumodat egy rublikával feljebb keresd."

Az üzenet szövege: a faszom lenyomom a torkodon addig amíg meg nem fulladsz te köcsög"

Állításom beigazolódott a kérdező intelligenciahányadosával kapcsolatban.

2014. febr. 2. 19:25
 10/21 anonim ***** válasza:
Szerintem valami kocsi fétised van, amivel az önbizalom hiányos jellemed próbálod palástolni.
2014. febr. 2. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!