Cosplay15 kérdése:
Fiúk! Ha egy lány rátok mosolyog akkor mi fog el tikteket?
Figyelt kérdés
Ezalatt azt értem ,hogy van barátnőtök és mosdjuk rátok mosolyog ami nyilvánvaló vagy akár bárhol egy ismeretlen lány rátok mosolyog h az számotokra ugymond "elbüvölő" ? okoskodó válaszoktól kiméljetek köszönöm !!2014. jan. 28. 18:03
1/9 Grim13 válasza:
én kicsit zavarba jövök de jól esik nagyjából ennyi
2/9 A kérdező kommentje:
Nem mintha eddig nem mosolyogtam volna sokat sőtt elég sürűn de ezt jó tudni köszi :)
2014. jan. 28. 19:11
3/9 Grim13 válasza:
akkor én is megkérdezném egy lány miért mosolyog rá egy fiúra (25 körül vagyok nem akarok ismerkedni senkivel csak a buszon gyakran előfordul, de azért megkérdezni nem mertem még soha) ?
4/9 anonim válasza:
Azért, mert vetetni akar veled egy új cipőt! :D
5/9 anonim válasza:
Az jelenti hogy szimpi vagy neki. Végül is egy nonverbális: "Gyere ide cserkéssz be, jó esélyeid vannak"
6/9 anonim válasza:
Mondom, hogy cipőt akar vetetni, ne értetlenkedjetek már! :)
7/9 A kérdező kommentje:
háhá..XD szerintem vagy tetszel neki vagy szó szerint kinevet vagy zavarba jön tölled :)
2014. jan. 29. 17:41
8/9 anonim válasza:
Azt, hogy biztos mögöttem van a pasija, akinek a mosolyt küldi, így nem tekintek neki nagy jelentőséget.
9/9 A kérdező kommentje:
az már veszett! de azért még várok válaszokat :')
2014. jan. 29. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!