Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet megtudni hogy egy fiúnak tetszik egy lány? Hosszassan nézi, mosolyog?
Próbál kezdeményezni, akár beszédben.
Néz
A nézés nem ez a tipikus unom a matekot nézés hanem a tyű a szentségit de jó vagy nézés, tudod az a bágyadt :DDD
Fogdos és tolakodik a primitívje
Beszédbe elegyedik veled, mélyen a szemedbe néz közben, várja az alkalmat, hogy hozzád érjen közben, ez a tökösebbje
Rád rád néz, mikor észre veszed, hogy téged néz gyorsan elkapja a tekintetét és soha nem kezdeményez, csak néz néz, mikor nem nézed ez lesz a sóvárgó béna
Hitelesen bókol, figyelmes, úriembert játszik ezt a típust kerüld el :))
Annyi badarság van itt hogy csak na.
Az hogy tetszik még nem azt jelenti hogy kezdeményezek.
Általában én szemezni szoktam és az esetek többségében én akkor még csak terepet mérek fel. Bár a nők többsége szóba ered velem, miközben nem is én kezdeményeztem.
Nem szeretek rögtön kezdeményezni, mert általában van hogy 10 perc "terepfelmérés" kiderít olyan dolgokat a lányról, ami után örülök hogy nem kezdeményeztem.
Én mosolyogni nem igazán szoktam csak annak aki kifejezetten tetszik
Szemezés van bőven, én nem torpanok meg mikor ő is rámnéz, nézem tovább
De amúgy egy csajra hajtok a sok közül úgyhogy csak nézem őket semmi más
Az is tipikus ha a közeledbe megy és rád-rád pillant
Ha mosolyog is rád akkor biztosra mehetsz, mosolyogj vissza
Ha le is szólít és látszik rajta hogy izgul az azt jelenti hogy tényleg bejössz neki annyira hogy szóhoz se jut-mondjuk én is ilyen vagyok
15F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!