Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miből lehet megtudni hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből lehet megtudni hogy egy fiúnak tetszik egy lány? Hosszassan nézi, mosolyog?

Figyelt kérdés
Milyen jelek utalhatnak rá?Miből lehet megtudni?
2013. dec. 28. 14:43
 1/5 Frepi voook ***** válasza:

Próbál kezdeményezni, akár beszédben.

Néz

A nézés nem ez a tipikus unom a matekot nézés hanem a tyű a szentségit de jó vagy nézés, tudod az a bágyadt :DDD

2013. dec. 28. 14:46
 2/5 The Guard ***** válasza:
Mond neki h oldozzon el az ágytól hagyjon felöltözni és elmenni :D
2013. dec. 28. 14:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Fogdos és tolakodik a primitívje

Beszédbe elegyedik veled, mélyen a szemedbe néz közben, várja az alkalmat, hogy hozzád érjen közben, ez a tökösebbje

Rád rád néz, mikor észre veszed, hogy téged néz gyorsan elkapja a tekintetét és soha nem kezdeményez, csak néz néz, mikor nem nézed ez lesz a sóvárgó béna

Hitelesen bókol, figyelmes, úriembert játszik ezt a típust kerüld el :))

2013. dec. 28. 14:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Annyi badarság van itt hogy csak na.

Az hogy tetszik még nem azt jelenti hogy kezdeményezek.

Általában én szemezni szoktam és az esetek többségében én akkor még csak terepet mérek fel. Bár a nők többsége szóba ered velem, miközben nem is én kezdeményeztem.

Nem szeretek rögtön kezdeményezni, mert általában van hogy 10 perc "terepfelmérés" kiderít olyan dolgokat a lányról, ami után örülök hogy nem kezdeményeztem.

2013. dec. 28. 14:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Én mosolyogni nem igazán szoktam csak annak aki kifejezetten tetszik

Szemezés van bőven, én nem torpanok meg mikor ő is rámnéz, nézem tovább

De amúgy egy csajra hajtok a sok közül úgyhogy csak nézem őket semmi más

Az is tipikus ha a közeledbe megy és rád-rád pillant

Ha mosolyog is rád akkor biztosra mehetsz, mosolyogj vissza

Ha le is szólít és látszik rajta hogy izgul az azt jelenti hogy tényleg bejössz neki annyira hogy szóhoz se jut-mondjuk én is ilyen vagyok

15F

2013. dec. 28. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!