Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha visszaéltek a bizalmaddal,...

Ha visszaéltek a bizalmaddal, és te bizalmatlanná váltál, visszanyerhetik még vhogy a bizalmad?

Figyelt kérdés
2009. dec. 4. 22:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
NEM!!!
2009. dec. 4. 22:16
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát másfél hónapja még rávágtam volna, hogy nem. De azóta újra kezdek megbízni az egyik volt barátnőmben és úgy gondolom, hogy igen. Bár annyira nem is élt visszavele... De ez egy hosszabb folyamat lesz, amíg visszanyeri a bizalmam.
2009. dec. 4. 22:24
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem =/
2009. dec. 5. 00:36
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
NEM!!
2009. dec. 5. 08:21
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, visszanyerhetik. De nagyon nehezen, és utána semmi sem lesz a régi.
2009. dec. 5. 11:05
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én rögtön úgy kezdek, hogy nem bízok meg senkiben. Majd ha tapasztaltam, megismertem, hogy milyen akkor eldöntöm, hogy igen vagy nem. Ha mégis rosszul döntöttem, és visszaéltek a bizalmammal azt nem lehet jóváhagyni, igen következetes ember vagyok.
2009. dec. 5. 17:39
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon kevés emberben bízom meg,és ha ezek visszaélnek a bizalmammal akkor onnantól kezdve még barátomnak sem nevezem az illetőt!!!Tehát a válasz:NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. dec. 7. 18:04
 8/15 anonim ***** válasza:
76%
Ha előlről kezdik az ismeretséget és fokonként bizonyítanak.
2009. dec. 7. 20:38
 9/15 anonim ***** válasza:
54%
Azt hiszem, hogy nagyon hosszú és keserves folyamat után vissza lehet szerezni, de ahhoz tényleg erőnfelüli próbálkozás kell. Én is vesztettem már el valakinek a bizalmát, és nagyon nehezen, de visszanyertem. Ám sajnos alapvetően és senkiben nem bízom, csak magamban.
2010. jan. 27. 12:03
 10/15 anonim ***** válasza:
77%
Attól függ,hogy hogyan.Nekem már nyerte vissza a bizalmam az egyik barátnőm,de aztán lassanként bebizonyosodott,hogy ezt csak azért csinálta,mert neki még nem volt akkoriban.Aztán mostanában több jó cucca van neki,mint nekem,de én nem lopok senkitől semmit.Ha valaki hazudik nekem egy jó nagyon-az megbocsájthatatlan,az ilyen nem tudja visszanyerni a bizalmam.
2010. jan. 27. 14:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!