Mit teszel, ha mások utánoznak, lenyúlják a stílusod, a gondolataidat idézik másoknak sajátjukként?
Na akkor annyira ideges tudok lenni... -.-
Egyik csaj, a napokban vett egy olyan speckó kék csőszárú nadrágot, mint amilyen CSAK nekem volt a suliban, és ő állíííítása szerint ééészre sem vette, és """próbált""" azzal """"megvígasztalni""""", hogy idézek: "Legalább mi vagyunk a legeslegegyedibbek a sulibaaaaaan!"
grr. -_-
Húznám a számat egy kicsit...
Viszont, ha jó barátokról van szó, nem mondok semmit... én is ugyanúgy elnyúlom a szövegüket. ^^
Én ezt rendszeresen átélem...
Nem követem a divatot, úgy öltözködöm ami tetszik, és ezek után bemegyek az osztályomba, és mintha tükörbe néznék... Na az a kellemetlen érzés... De olyankor csak megmondom a kis utánozós hülye libáknak, hogy mégis mit csinálnak, mikor előtte fikázták a stílusom? és akkor leállnak egy időre...
21:44es helyzete a legismerősebb, de nálam szerencsére senki nem tudott utánozni... A gimi utolsó 2 évét budai gimiben töltöttem, és ez egy pesti névtelen gimi után nagy váltás volt...Valahogy mindennap az volt az érzésem, hogy az osztály társaim mindennap bemennek a mammutba új cuccokat venni, én meg csak turiból öltöztem. Mindenkinek tetszett az öltözködésem, de senki sem tudott jól leutánozni, még a barátnőm sem,mert a turiból öltözéshez és sajátságos stílus teremtéshez igazi jó ízlés kell... Hát ez a legtöbbekbn nem volt meg, sokkal egyszerűbb bemenni a promódba vagy a hm-be és megvenni, ami tetszik, még ha az több 10 ezer ft is.
Én speciel nem tettem és teszek semmit. Ha valakinek tetszik a stílusom utánozza ha tudja. De nem sokan tudják... Én a szarkazmus és az irónia mintaszobra lehetnék, de ezzel születni kell. :D :P
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!