Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit teszel, ha mások utánoznak...

Mit teszel, ha mások utánoznak, lenyúlják a stílusod, a gondolataidat idézik másoknak sajátjukként?

Figyelt kérdés
Vagy ha látod valakin hogy nagyon olyan akar lenni, olyan, akire hasonlítani szeretne?
2009. dec. 4. 20:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Büszke lennék, hogy divatot teremtek.
2009. dec. 4. 20:46
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor annyira ideges tudok lenni... -.-

Egyik csaj, a napokban vett egy olyan speckó kék csőszárú nadrágot, mint amilyen CSAK nekem volt a suliban, és ő állíííítása szerint ééészre sem vette, és """próbált""" azzal """"megvígasztalni""""", hogy idézek: "Legalább mi vagyunk a legeslegegyedibbek a sulibaaaaaan!"

grr. -_-

2009. dec. 4. 20:48
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Húznám a számat egy kicsit...

Viszont, ha jó barátokról van szó, nem mondok semmit... én is ugyanúgy elnyúlom a szövegüket. ^^

2009. dec. 4. 21:00
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Leugatom őket hogy szánalmas amit csinálnak, ne utánozzanak, ekkor összeveszünk, megutálnak és nem is utánoznak többé. Egyszerű nem?
2009. dec. 4. 21:05
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt rendszeresen átélem...

Nem követem a divatot, úgy öltözködöm ami tetszik, és ezek után bemegyek az osztályomba, és mintha tükörbe néznék... Na az a kellemetlen érzés... De olyankor csak megmondom a kis utánozós hülye libáknak, hogy mégis mit csinálnak, mikor előtte fikázták a stílusom? és akkor leállnak egy időre...

2009. dec. 4. 21:44
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mennyire tesznek így. Egy-egy poénos benyögést elcsenni teljesen rendben van. Ha súlyosabb a helyzet, akkor kulturáltan, de határozottan tudatom vele, hogy ezt így nem kéne, meg egyébként is ne másokat majmoljon, hanem használja/alakítsa ki a saját ízlését.
2009. dec. 4. 23:03
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ennél jobban semmire nem ugrok... Van most 1 csaj, aki lenyult engem puszza féltékenységből. -.-Naagyon szánalmas és irritáló, ráadásul még sz*rul is csinálja. >.< Na mind1, remélem rájön, hogy ő nagyon kevés ahhoz, hogy ilyen legyen, mint én. :'D Ráadásul aztse tudom, miért akarja magát az én sítlusommal égetni? O.o
2009. dec. 5. 17:25
 8/15 anonim ***** válasza:
Csak röhögnék, és örülnék, hogy ilyen jó stílusom van. :D:D
2009. dec. 8. 20:16
 9/15 anonim ***** válasza:

21:44es helyzete a legismerősebb, de nálam szerencsére senki nem tudott utánozni... A gimi utolsó 2 évét budai gimiben töltöttem, és ez egy pesti névtelen gimi után nagy váltás volt...Valahogy mindennap az volt az érzésem, hogy az osztály társaim mindennap bemennek a mammutba új cuccokat venni, én meg csak turiból öltöztem. Mindenkinek tetszett az öltözködésem, de senki sem tudott jól leutánozni, még a barátnőm sem,mert a turiból öltözéshez és sajátságos stílus teremtéshez igazi jó ízlés kell... Hát ez a legtöbbekbn nem volt meg, sokkal egyszerűbb bemenni a promódba vagy a hm-be és megvenni, ami tetszik, még ha az több 10 ezer ft is.

Én speciel nem tettem és teszek semmit. Ha valakinek tetszik a stílusom utánozza ha tudja. De nem sokan tudják... Én a szarkazmus és az irónia mintaszobra lehetnék, de ezzel születni kell. :D :P

2009. dec. 10. 11:32
 10/15 anonim ***** válasza:
Velem is ez volt! A gimiben még idegesített, de azóta csak arról győz meg, hogy egyedi vagyok, és divatteremtő... :)
2009. dec. 10. 13:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!