Most merre tovább, mit tegyek, hogy ebből kilábaljak?
Arról van szó, hogy tavaly érettségiztem, fel is vettek arra az egyetemre ahova jelentkeztem, de nem igazán tetszett, nem éreztem ott jól magamat, ezért úgy döntöttem abbahagyom és idén szeptembertől valami új helyre jelentkezem. Inkább humán érdeklődésű vagyok, imádom a művészeteket, nagyon jól szavalok, szerepelek( de színműv.-re nem érzem elég bátornak magam) érdekel a pszichológia, természetgyógyászat... stb. ennek ellenére, pont, hogy egy mérnökös szakot választottam - mert, hogy abból lehet megélni - hát nem csoda, hogy nem éreztem ott, hogy helyem van.
Amióta abbahagytam itthon vagyok, nem csinálok kb. semmit, maximum segítek ebbe-abba amibe csak tudok... de rettenetes érzés, úgy érzem teljesen elszigetelődtem az emberektől - a korosztályomtól - a barátnőimnek mind van párja, szóval ha találkozom is velük, olyan gyakran nem tudok mert ők is suliba járnak, meg hát a barátjukkal vannak... Nekem persze nincs senkim most.
Most ugyan lenne egy lehetőségem, a modellkedésre, de ebbe is kicsit félek belevágni mert némi pénzbefektetéssel jár és semmi sem biztosítja a sikert, viszont elszalasztani sem akarom..
A legrosszabb, hogy alig van időm, és még mindig nem találtam ki hova jelentkezzek, mit kezdjek el, azt sem tudom mi volna a jó, mihez lenne kedvem... lassan már úgy érzem semmihez, de azt tudom, hogy ebből kiakarok jönni, mert egyrészt őrjítő, másrészt tanulni kell, élvezni az életet... nem pedig otthon ülni és keseregni..
Szóval ha valakinek lenne bármi ötlete, hogy mit csináljak, az kérem adjon tanácsot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!