Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehet ennyire kettős életem?

Lehet ennyire kettős életem?

Figyelt kérdés
Sokat járok bulizni, vannak barátaim, nem rég szakítottam a barátnőmmel, főiskolára járok, tanulok is rendesen. Mondhatjuk, hogy menő vagyok. Azonban van egy oldalam, amit senki nem ismer. Van egy "geek, nerd, lúzer" oldalam. Imádok gépezni és órák hosszat elbolyongani a világomban. Nagyon szeretek animéket, de nem csak azt. Az összes ilyen amerikai filmekben látott lúzert dolgot csinálom. Pókemberes képregényt olvasok, képregényfilmeket és meséket is nézek. Olvasok pl Avp könyveket és sokat bújom az internetet az ilyen dolgok után. Ezeket mind titokban csinálom. 20f
2014. jan. 20. 17:19
 1/2 anonim ***** válasza:

én kb 1 éve vagyok itt a GYIKon, ezalatt feltettem 3 oldalniy kérdést, és válaszoltam kb 100 oldalnyi kérdésre.. egy oldalon (most megszámoltam) 30 db kérdés fér el, vagyis kb 100 kérdést, és 3.000 kérdésre válaszoltam

naponta órákat töltök itt.. szinte fétisemmé vált válaszolgatni meg élettörténeteket olvasgatni.. idiótákkal és lehetetlen alakokkal ismerkedem és próbálom őket "jobb útra terelni"..

emellett szakmát tanulok, jövőre egyetemre megyek, van egy több éves kapcsolatom... és senki nem tud a GYIKos életemről, pedig mára igen nagy részét teszi ki az életemnek... szégyelleném elmondani bárkinek is..

szerintem élhetsz "két életet".. az a jó a virtuális világban, hogy nem valós, vagyis csak a számítógépben és a Te agyadban van leképeződése.. úgyhogy szerintem nyugodtan csináld, csak színesíti az életed:)

2014. jan. 20. 17:52
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ez még nem jelenti,hogy kettős életed lenne.:D

Magam is ezt csinálom,(fősuli-haverok-anime/manga-marvel)mégse érzem magam manga olvasás közbe"lúzernek". Szerintem mindenkinek kijár egy kis magányos szabadidő,amit azzal tölt el az ember ,amit csak szeretne.

Bár szerintem ha jófej a baráti köröd,akkor simán elmondhatod nekik,még lehet ők is megszeretik ezeket. :)

2014. jan. 21. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!