Mit éreznétek, ha egy gyilkosság történne a szomszédotokban? Félnétek?
Figyelt kérdés
Ismertek hasonló sztorikat?2014. jan. 19. 22:28
1/6 anonim válasza:
Nem hiszem hogy félnék. Mitől? A gyilkos valószínűleg már ül jó hosszú ideig... mástól meg mitől félnék?
2/6 anonim válasza:
Ha rablógyilkosság lenne, felkészülnék, hogy nálunk is lehet bármikor. Bár a jelenleginél jobban már nem tudok felkészülni. :)
3/6 anonim válasza:
megdöbbennék.. és gondolom pár napig nem térnék magamhoz a döbbenettől... pláne ha jó ismertem a szomszédot.. félelem? az nem lenne bennem... mennyi a valószínűsége, hogy 2 egymás melletti házban gyilkosság történik? életem végéig nyugodtan alhatnék...
4/6 anonim válasza:
Én ismerek ilyen sztorit, nem egy leányálom. De nem is olyan, amin ne lehetne továbblépni.
Volt egy telkünk egy kis faházzal. Oda jártunk ki a lakótelepről délutánonként, hogy ne a panelben legyünk. Na ott ölték meg a szomszédban lakó idős hölgyet. A mostohafia ráadásul. Megvolt, egy darabig mindenki sztorizgatott, aztán "minden csoda három napig tart" alapon ez is lecsengett. A csávót meg leültették.
5/6 anonim válasza:
nem mind1 a gyilkosság indítéka.
ha célzottan a szomszédomat akarta valaki megölni pl. egy korábbi nézeteltérés, bosszú, pénzügyi zűrök miatt, akkor sajnálnám mint embert, de nem félnék.
ha mondjuk egy rabló ölte meg akit szegény áldozat épp rajtakapott, akkor lehet hogy kicsit tele lenne a naci.
6/6 anonim válasza:
Engem "nem érdekelne". Van egy flott kis home-made riasztóm, ami holtbiztos, és elég hatásosan ébreszt. Ha élesítve van, elég fél centit mozdulnia bármely nyílászárónak, máris jelez. Aki meg bejön, választhat. Ha én megyek ki előbb a szobából, akkor csúnyán el tudom kapni a szobák kialakítása miatt, ha meg Ő jön be előbb, akkor szemezhet a gázpisztolyommal. Ha még mindig bátor, meg is kóstoltatom vele a "végterméket".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!