Szerintetek miért kaptam 4 hét szobafogságot egy matek 4-esért?
mert a szüleid nem túl profik gyereknevelésben
de ne itt bosszankodj, tanulj meg jól érvelni, és győzd meg őket
Utolsó te hülye vagy?A 4-es mióta számít rossznak?
Még te magad is használod azt a szót hogy jó jegy.Képzeld a jegyek a következőt jelentik:
1-es=elégtelen
2-es=elégséges
3-as=közepes
4-es=JÓ
5-ös=példás,kitűnő
Ergó a 4-es = a jó jegy fogalmával.Azaz a kérdező szerzett egy jó jegyet.
És ha már elértünk ide nézzük csakl meg a százalékokat:
0%-tól 45-50%-ig egyes szokott lenni ,de komolyabb helyeken a 0%-tól 60%-ig egyes se ritka.
50%-tól 60%-ig kettes.
60%-tól 75%-ig hármas.
75%-tól 85-90%-ig négyes és e fölött ötös.
A négyes tanuló és a négyes osztályzat azt jelenti hogy a tananyagnak minimum a 3/4 részével tisztában van,de akár (ha felső határt veszünk) a 4/5 részével is tisztában lehet.
Hidd el négyes matek a legtöbb helyre elég,ahhoz már nagyon durva tagozatra/iskolába kell jelentkezni hogy az 5-ös alatt szó se lehessen semmiről.
Én pl. azt hiszem 4,7-es átlaggal,és 4-es matekkal jutottam be ELTE gyakorlógimnáziumba.Igaz,nem matek szakra,de akkor is nem akármiért nevezik "versenyistálló"-nak.
Szóval kérdező meg lehet nyugodni,teljesen jó matektanulmányaid lehetnek a 4-eseket,5-ösöket szerzel.
Szüleidet meg utald be terapeutához mert valami áramkört félrekötöttek náluk.
utolso: ha igy lenne akkor en csak 1 het szobafogsagot kapnek:D:D bazmeeeg ha en kapnek 4est matekbol nem szobafogsagot kapnek hanem oromtancot jarnanak :D szerintem ez fake kerdes. nem tudom elkepzelni hogy valakit lebaasznak azert mert 4est kap MATEKBOL ilyen nincs:P
kerdesre valaszolva: azert kaptal szobafogsagot mert olyan kikurt zseni vagy hogy 5osre is tudnad a matekot. -.- mond azt hogy ha mar szobafogsag akkor suliba se mehetsz ;) ;) ;)
Erre csak annyit tudok írni hogy
1.A szüleid túl szigorúak
2.Kamu..:DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!