Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A sárkány bece nevet kaptam!...

A sárkány bece nevet kaptam! Mit jelent a sárkány bece néV? Ha valaki ezt a nevet kapja?

Figyelt kérdés
becenevek
2013. okt. 10. 23:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt hogy sárkány. Mit jelentene?
2013. okt. 11. 16:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Szinte leégeti a hajukat a szájszagod.
2013. okt. 11. 17:07
 3/5 A kérdező kommentje:

Tényleg! köszönöm! a analfabéta, válaszokat.

mégis... nekem száj szagom?? tudod én ismerem a fog kefét! de úgy látszik te! nem!!!

mert aki ismeri annak nem jutt ilyen az eszébe! :)

2013. okt. 12. 00:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Annak aki ismeri a fogkefét nem jut eszébe külön leírni a szót.

Mellesleg ideje lenne akkor a fogkrémmel is megismerkedned. Hülye kérdésre hülye válasz... Mégis mit vártál?

Sárkány becenév... Mi ez óvoda?? Meg honnan tudjuk miért hívják vagy hívnak így.

Mondjuk a viselkedésed az passzol egy sárkányéval, ha olyanok mint a legendákban írják őket. Nem véletlen lettek elpusztítva ezek szerint. Várjál maradj itt, mindjárt hívom Szent Györgyöt.

2013. okt. 12. 00:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Én Wellington becenevet kaptam :D

Hogy mit jelent azt faszom se tudja.

2013. nov. 19. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!