Az emberre miért tör rá hirtelen a sirógörcs?
Mert hirtelen kitörnek belőle mélyre került dolgok, vagy mert már nagyon idegben van az illető, és valaki rá tesz még egy icipici lapáttal, és BUMM!
Vagy mert nem sikerül neki valami.
Annyi minden lehet.
L/15
Nekem is volt időszakom, mikor elegem volt midenből. Ilyenkor eléggé kellett vigyáznom, hogy nehogy elbőgjem magam, ha valaki felidegesített :D
Volt, hogy azért kezdtem el sírni mert le kellett futnom a 2000 métert, vagy mert a tanár 3-mast adott a dogámra :D Ez egy hétig tartott.
Elég gáz volt, szóval próbáltam kilábalni belőle. :D
18/L
Évek óta gyötör a nyugtalanság.Ez olyan féle nyugtalanság,aminek
pontosan tudom az ellenszerét,csakhogy sehol egy "ellenszer",mert
az utóbbi időben nem volt olyan partnerem,aki elcsendesíthette
volna a bennem lévő feszültséget..Föltételeztem,hogy némi kis
önfegyelemmel úrrá lehetne lenni ezen a nyugtalanságon.
Nem kell törődni vele gondolom,aztán majd csak elmúlik..
Hát nem éppen..Persze hogy nincs meg az eszem,hanem remegnek az ujjaim,
ahogy a tollért nyúlok,és elcsuklik a hangom,ha szólni kell,és elepedek
a vágytól,hogy szerelmes lehessek már végre,de ha még az se,akkor
legalább valami érintés,valami simogatás,egy meleg mellkas,amihez
odabújhatnék,amire rátehetném a fülem,és érezhetném,hogy valakinek
követelőzőn,sürgetőn ver a szíve.De persze nincs senki.A fölgyűlt
elkeseredésem egy pillanat alatt könnyeket présel a szemembe..
Leginkább csókolózni szeretnék..:(
Hűha... ez egy idézet volt, vagy csak az érzéseidet írtad le?(feltételezem az utóbbi :))
Gondolom, félsz az egyedülléttől, a tudattól, hogy nincs senki melletted, akivel biztonságban érezhetnéd magad.
Igen, lehetséges, hogy ennek egyedüli ellenszere az, ha megtalálod ezt a személyt-ahogyan írtad is, de ha ez nem következik be, akkor is meg kell próbálnod kizárni ezt az érzést, az elkeseredettséget. :)
Mi az amire nagyon vágysz?(a fentiektől eltekintve) Van-e vagy volt-e olyan dolog az életedben, amiről álmodoztál, de sosem merted kipróbálni, hogy tényleg elérheted-e.
Én tudom, hogy nekem anno, mitől volt ez a rossz időszakom, és hogy miért voltam utána is olyan sokáig lehangolt, ezt enyémet nem igazán lehet összehasonlítani a te helyzeteddel... :) És megtaláltam magamnak azt a célt, amiért sokmindenre képes lennék, és a tudat, hogy elérhetem, oylan szinten fellelkesített, hogy el is felejtettem, hogy mi volt a bajom :D
Szerintem találd meg te is ezt a célt, vagy elfoglaltságot, és ne félj belevágni, bármi is az. Hidd el, hogyha talán ez nem is a tökéletes ellenszer, de egy nagyon jó védőoltás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!