Miket szoktál megszokásból mondani?
köszi jó vagyok:) -amikor SEMMI nincs jól akkor is:( -
hogy vagy?
hihetetlen!
brutális
csepp
Öööööö
k.rvaanyád- hát ezt nem embereknek hanem tárgyaknak szoktam, meg a kutyámnak amikor össze vissza ugrál eső után
takarodjál már - ezt így bárminek, bármikor
isten nem bottal ver/ isten egyik kezével ad a másikkal elvesz/ Amikor egy ajtó kinyílik előtted, egy másik becsukódik. - Ezt akkor mondom, ha valami történik valakivel ami természetesen nem jó rá nézve.
b.zdmeg, na neee, úristen,lol,hátehülyevagy, mivaaan?
meg ilyenek.
18: 57-es vagyok (tegnap, mert most is annyi idő van)xd
Azt énis szoktam mondani hogy Jééézusom, csak kifelejtettem
Osztalytarsaimnak voltak mindig idoszakos szavaik: pl Aranyember! (barki, aki vmi jot csinal), Gyere holnap is! es Hozzad anyadat is! (szinte barmire :D).
Nekem nem nagyon van, neha: asztakko?, osztan, csakany (-buzogany -> egy bnovel mindig igy koszonunk), basszus, fejezzed abba stb.
Hogy azt a jó édes...! (szép lassan, tagoltan, befejezni meg nem szoktam.)
Bürokrácia, b@zdmeg, bürokrácia! (Tudom, hogy hülyén hangzik, de az elmúlt fél évben nekem is, meg pár ismerősömnek is meggyűlt a baja ilyen olyan iratok beszerzésével...)
Cracking camelshit (nagyjából "recsegő tevesz@r"-t jelent, már nem emlékszem honnan jött)
Káromkodni szoktam, sokszor körmondatokban, de szinte mindig angolul. Ez oda vezethető vissza, hogy a szüleimet irritálta, ha sokat káromkodtam, angolul viszont még a legalapvetőbb kifejezéseket sem ismerik, így ez könnyen kijátszható lett.
F/20
omg
de kajak!
jóhogy
csőőő:D
pffff
jézusom :D
istenem
valóban
jó,rendben
dehülyevaaagy
Jézuson
csokika -köszönésként
ójeee
juppy
ezzzaz
ezzzzzigen
dehhh
óÓó
hát persze..
k*rvaistenf*szát :S
ak*rvaéletbe
L18
ja meg még:
babáám
édes
kedveském
kicsiszíív
L18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!