Ha 1 napig halhatatlan lehetnél, miket tennél meg?
Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 13:44
1/10 anonim válasza:
Megkeresném és pofánb@sznám Chuck Norrist.
2/10 anonim válasza:
Dorian Gray arcképe film: pont ugyanazokat a dolgokat. ;) Meg egy két halálugrás.
3/10 anonim válasza:
ez egy olyan dolog, amin még soha nem gondolkodtam életemben, pedig sok hülyeségen szoktam gondolkodni. Szerintem az állatkertbe nem félnék bedugni a kezem a rácson, hogy megsimogassak egy tigrist vagy 1 leopárdot :) de egyébként semmi extra. ha tényleg 100%osan tudnám, talán le is ugranék valahonnan, vagy megrázatnám magam a 220-al. Jobban szeretnék 1 napig láthatatlan lenni, vagy ilyensmi
4/10 anonim válasza:
Búvárkodnék az egyik óceánban felszerelés nélkül.
5/10 extra special thanx válasza:
graffelném a parlamentre, hogy a 'melegszex az isten'.
6/10 anonim válasza:
Kiugranék egy repülőből ejtőernyő nélkül, és elmennék Afrikába a vadállatok közé:D
7/10 anonim válasza:
játszanék jegesmedvével, meg tigrissel, meg ilyesmi állatokkal
8/10 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy halhatatlan, vagy sebezhetetlen!
9/10 anonim válasza:
Ejtőernyő nélkül kiugranék egy nagyon magas helyről, árammal megrázatnám magam, aki ellenszenves, annak beszólnék, legvégül bankot rabolnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!