Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hobbi és kikapcsolódás nélkül...

Hobbi és kikapcsolódás nélkül nem mennek a dolgok igaz?

Figyelt kérdés

Eddig csak a dolgommal foglalkoztam, tanultam, dolgoztam stb. Amitől jól érzem magam elnyomtam és nem hagytam magamnak időt sem kikapcsolódni sem pedig barátnőzni, haverozni.

Ennek az lett a vége kb fél év alatt, hogy idegösszeroppanást kaptam. Most úgy élek, ahogy mindig is szerettem volna. Csinálom azt a sportot amit szeretek, barátnőm van, és mellette lazábban veszem a dolgomat. Jónak tűnik eddig. Ennyi lenne az út a boldogság felé? 24 éves fiú.

2014. jan. 17. 09:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy definiálod a boldogságot. De szerintem igen.
2014. jan. 17. 10:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem a legtöbbünknek szüksége van az időnkénti lazításra és kikapcsolódásra.

A boldogságon igyekezni kell nem túl sokat filozofálni, az egy érzés, amit ha most érzel, akkor minden stimmel, ha nem, akkor ha lehet változtatni kell, meg kell találni az okokat. Ennyi.

2014. jan. 17. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!