Tényleg azzal kell foglalkoznia az embernek ami számára hobbi és kikapcsolódás?
Mindig azt mondják, hogy azt kell csinálni, dolgozni, tanulni, amit szeretsz. Én eddig nem így tettem, csomó iskolát elkezdtem majd vagy befejeztem vagy otthagytam.
Most az elmúlt hetekben arra gondoltam, megpróbálok saját magam lenni. Szabadon gondolkozok, és azt teszem amihez kedvem van. És máris jönnek az új gondolatok, amik jóknak is bizonyulnak. (Vállalkozás terén) Mert, hogy ezen gondolkozom már mióta, és most jöttem rá, hogy tényleg azzal kell foglalkozni, amit szeretsz csinálni.
szóval ennyi lenne az egész a sikeres és gazdag élethez?
Én is pont így vagyok ezzel, néhány hónapja jöttem rá. Igen, persze lesz aki mást mond. Aki szerint "megéri" értelmetlen munkákat végezni csak azért hogy biztonságosan fogyassz.
Ahhoz hogy szabadon gondolkozhass, azért nem árt egy biztos háttér. Talán ez volt az értelme annak hogy eddig azt tanultunk, azzal foglalkoztunk amivel látszólag nem is kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!