Vannak itt olyanok, akik hasonlóan éreznek, viselkednek?
18 éves fiú vagyok, introvertált a személyiségem.
Sajnos mostanában egyre fásultabb leszek, emellett a lustaság is erőt vesz rajtam.
Napról napra élek, szinte alig vannak kitűzött céljaim, a napok csak úgy elröppennek a gép előtt töltött idővel (néha azért sikerül egy-két értelmes dolgot is csinálnom, például írok, és zongorázok).
Meglehetősen antiszociális vagyok, bulikba egyáltalán nem járok, mostanában buszozni sem szeretek a tömeg miatt.
Jelenleg nincs kapcsolatom, vannak ugyan lányok, akikkel akár lehetne, de még arra is nehezen szánom rá magam, hogy találkozzak velük. Különben is jó az egyedüllét is, szeretem a szabadságot.
Legnagyobb baj most az, hogy egyetemet kezdtem, és a tanulásra alig-alig tudom rászánni magam.
Nem tudom, hogy hogy lehetne ezen az egész fura, befásult viselkedésemen változtatni. Tudtok esetleg tippeket, tanácsokat adni?
Remélem, hogy ez csak időszakos most nálam, már meg is fogadtam, hogy innentől belehúzok a tanulásba, és a szocializálódásba is.
Régen nem voltam ilyen, csak most különböző dolgok (szerelem, gyász, ...) eléggé padlóra küldtek.
Ha nem túl indiszkrét, kedves utolsó válaszoló: miért van elcseszve az életed? Próbálj meg te is még változtatni, kiút mindig van, csak meg kell találni. :)
Pont ugyanilyen vagyok mint te bár utazni szeretek. És tudom engem mi változtatna meg (már motiváció szempontjából (mert egyedül lenni szeretek, meg a buliból is elég évente kettő). Ha szüleim engednék hogy azt csináljam amit szeretek, és nem csak az iskola lenne nekik a fontos, ja és ha nem látnám többet végre az osztályomat.
18L
Azt mondtad zongorázol,hát akkor ha más nem érdekel,akkor takarodj valami zenetanárhoz aztán kezdjél valamit a tudásoddal,mert így teljesen tönkremész!!!!Nem azt mondom,mert én is szoktam netezni,de ennyit!!!!!Ismerkedj,barátkozz,tanulj,hidd el jobb lesz!!!!:)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!