Valaki Segítsen?
Figyelt kérdés
Nem vagyok,már a régi úgy érzem,hogy felrobbanok,unok szinte mindent,régebben sportoltam,de már ahhoz,sincs kedvem,nem tudom,mi van velem úgy érzem,hogy a barátaim sem szeretnek nem tudom.Van egy lány akit örülten szeretek,de ő szó szerint utál,plusz nem is érdeklem, rajta is nehéz teszek túl sőt nem is tudom túl tenni magam a legnagyobb baj ő.Mit tegyek?2014. jan. 15. 13:33
1/4 anonim válasza:
Hagyd abba az önsajnálatot és kapd össze magad.
2/4 fahéjas Alien válasza:
Tényleg szedd össze magad, és keress kihívásokat, tűzz ki célokat, amiket megvalósítanál, foglald le magad.
3/4 anonim válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy ilyen rendesek vagytok,csak nem könnyű,folyton a lány jár az eszembe,nem bírom hülyén fog hangzani,de hátráltat nagyon szeretem,de ő már szó szerint a halálomat kívánja :(
2014. jan. 15. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!