Voltál már protekciós?
Figyelt kérdés
Munkában, suliban, ügyintézésnél bármiben volt már protekciód?2009. dec. 1. 16:50
1/17 anonim válasza:
Igen de nagyon szarul éreztem magam, mindenki a szemével megölt volna már. Biztos ment a buszuk, v vonatuk
2/17 anonim válasza:
Barátnőm apja volt ofőnk.Nem mintha számított volna,mindig jó tanuló volta,tudták,h nem azért kapok jó jegyet mert a barátnő vagyok,de azért néha éreztem,h kivételes helyzetben vagyok
4/17 anonim válasza:
igen és nagyon rossz érzés. persze az előnyöket szívesen élvezem, de ahogy azt már írta is vki , a szemeikkel meg tudtak volna ölni. Én jobb szeretek megdolgozni azért amit kapok( így neveltek)
16/L
5/17 anonim válasza:
Hát én a traumatológián.. Mert nagyanyám takarítónő.. xD Nekem meg a térdem tropára ment gólya táborba és nem tudtam volna kivárni azt a 40 embert aki előttem várt.. szóval cseppet sem izgattak, mert majd beszartam a fájdalomtól és sugárba hánytam kb. ha ránéztem a lábamra.. (kicsit elvolt deformálódva..)
6/17 anonim válasza:
Jaja, koleszba konyhán...
Vicces amikor más eszi a sz*rt, én meg kapom a rántott hússzeletet, krumplipürével, uborkasalátával, desszert üditő stb. szóval értitek ? :D:D:D
*TyLeR* vtam
7/17 anonim válasza:
voltam :D és még csak csúnya pillantásokat se vetett rám senki, mégis elég szar érzés volt...
8/17 anonim válasza:
Húúú, nagyon sz*r érzés, amikor a tanár csak azért ad ötöst évvégén, mert tetszel neki, és ezt ki is mutatja évközben a többiek előtt!
9/17 anonim válasza:
Nem.
Viszont bátyám protekcióval ment egyetemre.
10/17 anonim válasza:
Nem igazán.
Viszont középsuliban azt hitték protekcióval kerültem be. Nagyon dühített, mert ez nem igaz!!!!! És 3 év után tudtam meg, hogy azt gondolják rólam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!