Mással is előfordul, hogy szerencsétlennek, rossznak érzi magát?
20 éves lány vagyok. A suliban egyszerűen szörnyűnek érzem magam. Nem vagyok olyan csúnya szerintem, de nagyon visszahúzódó vagyok. A körülöttem lévők mind nagyszájúak, magabiztosak, mindig tudnak valami frappáns dolgot mondani ha kell, de én nem. Ha olyan a helyzet egyszerűen megnémulok. Van, hogy a többiek beszélgetnek és ha én szólok bele olyan mintha meg sem hallanák. Ha én tüsszentek akkor senki nem mondja, hogy Egészségedre! viszont ha más tüsszent akkor egy csomóan. Ha megyünk valahova többen, akkor én a többiek után kullogok. (ezek csak példák, hogy milyen szinten nem számítok nekik) Elnézem a lányokat, és mindig azon gondolkozom, hogy milyen jó lenne ha kék lenne a szemem, vagy olyan vékony lennék mint az a lány, vagy úgy tudnám festeni magam, olyan hosszú lenne a hajam stb. Egyszerűen nem kívánkozom az emberek közé...
Ha megnéznek az utcán akkor egy darabig dob az önbizalmamon, de egy idő után az jut eszembe, hogy ha közelebbről látna akkor tuti nem nézne meg...
Ezen az érzésen lehet segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!