Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehetnek igy zenei producer/dj?

Lehetnek igy zenei producer/dj?

Figyelt kérdés

16 vagyok es egyik "almom", hogy zeneiparban producer legyek vagy dj meghozza kulfoldon. de:

-nem zenei csaladbol szarmazok

-nem szoktam enekelni max magamban itthon, de nem tudom milyen hangon van (anno enekkaroztam) :D

-nem jatszok hangszeren.

par honapja elkezdtem szamokat mixelgetni/csinalgatni es nagyon elvezem. par eve irtam egy dalt es egyik osztalytarsam megzenesitette szoval dalokat is szivesen irnek. utobbi idoben elkezdtem magamtol tanulni a kottazast es hangszeren is jatszanek de nem tudom hogy.. szerintetek bukott ugy vagy van eselyem? mert tudok egy 19 eves francia dj/producerrol, aki kb majdnem ilyen helyzetben volt es most elegge felkapott. velemenyek?

2014. jan. 12. 13:23
1 2
 11/15 anonim válasza:
Hát már kb 2 éve... de még így is nagyon sokat kell tanulnom.
2014. jan. 16. 14:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Lehetsz. :) Nagyon sok világhírű DJ is így kezdte. :)
2014. jan. 18. 16:20
 13/15 A kérdező kommentje:
ugye irtatok, hogy sok DJ is igy kezdte.. tudnatok irni peldakat? :)
2014. márc. 19. 21:54
 14/15 anonim válasza:
Tiesto talán az egyik legismertebb (bár ugye már nem ő írja a saját zenéit), de ha végignézel beatport-on a toplistán, nagyon nagy részük az előadóknak (szerintem több mint a 2/3-a) nem igazán tud hangszeren játszani.
2014. márc. 20. 12:29
 15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm! :) (el is kezdtem olvasgatni vele interjúkat) beatport meg eszembe se jutott, hogy ott is vannak azért hasznos dolgok
2014. márc. 21. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!