Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sikerül megtalálnod a lelki...

Sikerül megtalálnod a lelki társadat?

Figyelt kérdés
nem férjre barátra gondolok, hanem valaki, aki végig ott van az életedben, hol felbukkan hol eltűnik, de mindig tudtok egymásról. ha igen milyen az illető? az enyém ( én nő vagyok, 40)két évvel fiatalabb férfi olyan mintha tesóm lenne, ( ami nincs) kicsit rekedtes hangú , zömök, de nem kövér és szép a szeme, különben mint férfit nem vlasztanám, mégis összesodort minket a sort. ( másképpp)
2009. nov. 30. 18:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

nos ez utolsó... remek

bárcsak nekem is ilyen lenne... lehet hogy van, csak enm ismertem fel

köszi a hozzászólást

2010. okt. 5. 19:07
 12/16 anonim ***** válasza:

Előző vagyok; köszönöm a választ. :)

Nos, egyfelől tényleg remek, másfelől viszont borzasztó nagy felelősség is. Hiszen erre az életünkre megkaptuk azt a kegyet a Jóistentől/Sorstól(ahogy tetszik),hogy fölismertük egymást. Innentől viszont felelősek vagyunk egymásért, és halmozottan felelősek vagyunk a saját életünkért is. Szóval sokkal tudatosabban "kell" élnem, mint egy olyan embernek, aki csak sodródik az árral. És ez néha nehéz. De mindig kapok olyan megerősítéseket, amiből kiderül, hogy megéri. :)

2010. okt. 6. 10:07
 13/16 A kérdező kommentje:

na látod, ha kapsz megerősítéseket, akkor valóban ok.

az én lelkitársam, akit annak véltem....((olvasd csak el mit is írtam én a legeljén)) mostmár kibökte, hoyg én jó nő vagyok. a klasszikus értelemben randizni szeretne, és találkoztam is vele a múlt héten, amikor úgy simogatta a kezemet mint egy "éhes coca".

szóval bennem felborult minden, és ott állok, hoyg senkim nincs.

persze van apja a gyerekeknek, de az más.sokszor nem lehet vele megbeszélni egy csomó dolgot, amit eddig a másik pasival meg tudtam osztani. és nem akart semmit, szintén családos, ő is hangoztatta, hoyg milyen, jó, hoyg vagyok...stb. és ennyi.

most meg?

2010. okt. 7. 13:50
 14/16 anonim ***** válasza:

Hű, ez tényleg nem egyszerű... De ettől persze még lehet, hogy ő az, csak épp máshol álltok a fejlődésben. Beszélgettetek már erről? Úgy értve, hogy mondtad neki, hogy úgy érzed, ő a lelki társad? Én azt vettem észre, hogy a férfiak többsége a lelki és spirituális dolgokra is a fizikai szinten keresi a választ. Ha te ezt tudod kezelni, és megértetni vele, hogy neked ez másról szól, akkor - sok munkával persze - visszaállhat a barátságotok, és segítheted őt a fejlődésben. Persze ez nagyon nem egyszerű vállalkozás...

Szép napot! ParlanDo (előző)

2010. nov. 3. 09:03
 15/16 A kérdező kommentje:

kedves ParlanDo

hálás lennéák, ha írnál e-mailt, hogy miként is tudnám én azzal a férfival megértetni, hogy attól, hogy szeretem még nem akarok vele lefeküdni, mert egészen mást jelent nekem.viszint akivel lefekszem, azzal nem tudok mindent megbeszélni, mégha gyermekem apja is.

2010. nov. 6. 11:37
 16/16 anonim ***** válasza:

Írtam. :) Remélem, meg is kaptad.

ParlanDo

2010. nov. 8. 15:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!