Sikerül megtalálnod a lelki társadat?
nos ez utolsó... remek
bárcsak nekem is ilyen lenne... lehet hogy van, csak enm ismertem fel
köszi a hozzászólást
Előző vagyok; köszönöm a választ. :)
Nos, egyfelől tényleg remek, másfelől viszont borzasztó nagy felelősség is. Hiszen erre az életünkre megkaptuk azt a kegyet a Jóistentől/Sorstól(ahogy tetszik),hogy fölismertük egymást. Innentől viszont felelősek vagyunk egymásért, és halmozottan felelősek vagyunk a saját életünkért is. Szóval sokkal tudatosabban "kell" élnem, mint egy olyan embernek, aki csak sodródik az árral. És ez néha nehéz. De mindig kapok olyan megerősítéseket, amiből kiderül, hogy megéri. :)
na látod, ha kapsz megerősítéseket, akkor valóban ok.
az én lelkitársam, akit annak véltem....((olvasd csak el mit is írtam én a legeljén)) mostmár kibökte, hoyg én jó nő vagyok. a klasszikus értelemben randizni szeretne, és találkoztam is vele a múlt héten, amikor úgy simogatta a kezemet mint egy "éhes coca".
szóval bennem felborult minden, és ott állok, hoyg senkim nincs.
persze van apja a gyerekeknek, de az más.sokszor nem lehet vele megbeszélni egy csomó dolgot, amit eddig a másik pasival meg tudtam osztani. és nem akart semmit, szintén családos, ő is hangoztatta, hoyg milyen, jó, hoyg vagyok...stb. és ennyi.
most meg?
Hű, ez tényleg nem egyszerű... De ettől persze még lehet, hogy ő az, csak épp máshol álltok a fejlődésben. Beszélgettetek már erről? Úgy értve, hogy mondtad neki, hogy úgy érzed, ő a lelki társad? Én azt vettem észre, hogy a férfiak többsége a lelki és spirituális dolgokra is a fizikai szinten keresi a választ. Ha te ezt tudod kezelni, és megértetni vele, hogy neked ez másról szól, akkor - sok munkával persze - visszaállhat a barátságotok, és segítheted őt a fejlődésben. Persze ez nagyon nem egyszerű vállalkozás...
Szép napot! ParlanDo (előző)
kedves ParlanDo
hálás lennéák, ha írnál e-mailt, hogy miként is tudnám én azzal a férfival megértetni, hogy attól, hogy szeretem még nem akarok vele lefeküdni, mert egészen mást jelent nekem.viszint akivel lefekszem, azzal nem tudok mindent megbeszélni, mégha gyermekem apja is.
Írtam. :) Remélem, meg is kaptad.
ParlanDo
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!