Aki fura, "más", hogy fogadta el magát, hogy lettek barátai?
Fura jelentése itt:
Azt veszed észre, hogy senki más nem fog fel úgy egy csomó dolgot, mint te. A többiek nüasznyival térnek el egymástól, te ég és föld vagy. És ezt néhányan mondják is, tehát nemcsak te érzed.
Továbbá azt veszed észre, hogy senki nem érti meg, miért csinálsz abból problémát, amiből. Szerintük xy nem probléma, ne spilázd túl. Ugyanakkor te pedig azt nem érted, hogy ők mit tudnak z-n problémázni, az meg szerinted nem ügy.
Azt is észreveszed, hogy amit mondanál, az alig érdekel valakit, amit ők mondanak, azon te alszol el.
Stb-stb.
Szóval:
hogyan fogadtátok el magatokat?
Hol tettetek szert barátokra? Ilyen olyan körökbe-közösségekbe eljárni megéri? Vagy netes fórum? Ha igen, milyen??
Hogy lett párotok? Ilyen-olyan közösségek által? Társkereső? Ha utóbbi, mennyi idő alatt?
Csak mások tapasztalatai érdekelnek. Mert én már néha teljesen kétségbeesek!
Mégis hogyan?
Meg ők is csak feltétel nélkül tudnak elfogadni, önmagamért nem, önmagamért senki!! És velük is ideig-óráig vagyok el, amíg el tudnak viselni és én őket.
Ugyanis amennyire én fura és idegesítő vagyok a szemükben, így ők is az én szememben.
Biztos, hogy különc vagy, ha vannak barátaid?
Mégis milyen körből, honnan?
Ha már írtál ide, segíts, ne csak verd a melled, hogy milyen nagy vagy mert neked sikerült!
Vagy megtartom magam, vagy beilleszkedem.
A valóm nagyon más...
És igen, érzem, hogy minden nehéz és szerintem igaz barátom se lesz soha, meg fiúm se.
De köszönöm az őszinteséget, nem szeretem a közhelyeket!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!