Szinte mindenből elegem van. Tudom, pubertás. Stb. de nem tudom mit kezdjek magammal?
Szia!:) Én is 14 éves vagyok, jelenleg 9-es (nyelvi előkészítő) , holnap írnék témazárót németből, de egyszerűen a mai matek annyira felidegesített (3 napot pazaroltam egy házidolgozatra, ami karó lett, és ha ez nem elég, apu most hívott, megtudta a dogám jegyét és üvöltözött velem, amitől sírvafakadtam..) Én a J-rockot imádom és a célom az, hogy rendezvényszervező leszek Tokyo-ban c: Zenében, meg nem csak énekelni lehet.:D Ott van a gitár, dob és a többi.:) Én gitározok néhanapján:) Nyugodj meg, én is ugyanezeket érzem, csak nekem kb. 3 barátom van, akire "számíthatok". Mivel rocker/J-rocker vagyok, ezért olyan cuccokba is járok. Szakadt gatya, bakancs és a bandás pólóim. Kirekesztettnek számítok az iskolában, mindenki baszogat, hogy emo vagyok.. (jó, rendszeresen vagdosom/vagdostam magam az ideg miatt, de sosem mutogattam..) Fiúkkal nekem sincs szerencsém, összesen 2 volt:/ Szóval emiatt ne görcsölj a szerelem majd jön, ha akar.. Csak ne keresd, mert erre nem igaz a mondás: 'Aki keres, az talál' ... Nem! Ha nem keresed, akkor jön;) Remélem segítettem. :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!