Látod ezen a képen amit én?
Figyelt kérdés
Pár éve van egy fura dolog velem mégpedig az, hogy különböző mintákban szőnyeg, csempe vagy bármi más, arcokat veszek észre:D Vagy legalábbis arcformákat. Ma is láttam egyet a szőnyegen pedig nem kerestem csak elbambultam és egyből kiszúrtam. Lefényképeztem mert annyira meglepett engem is az egész, mindig meglep. Mutattam 2 embernek de ők nem látják amit én :( kiváncsi vagyok, hogy segítség nélkül nektek sikerül-e kiszúrni. egy ördögszerű mérges arcról van szó. egyébként 2féleképpen lehet nézni egyiknél bajsza és kecskeszakálla van másiknál meg nyitott szájjal röhög:D Nem vagyok beteg!:D [link] (nem érdemes nagyítani)2009. nov. 29. 20:39
11/24 A kérdező kommentje:
nahát tényleg ha fölötte is nézzük mégjobban térhatású és olyan mintha sok lenne:D lehet hogy a szőnyegem a pokol kapuja:D:D
2009. nov. 29. 21:45
12/24 A kérdező kommentje:
hmm már látom mire gondolt az egyik válaszoló, a füles farkas ördögöcskét a falevélben:D amit én látok az nem a levélben van:P
2009. nov. 29. 21:49
13/24 anonim válasza:
Semmi különleges nincs abban ha arcot látsz/láttok, ez az emberi agy normális reakciója. (van ennek vmi latin neve is, de nem tudom) Lényeg hogy az agy próbál vmi rendszert találni a káoszban.
14/24 anonim válasza:
én a felhőkbe látok bele dolgokat :D
15/24 anonim válasza:
én egy hold előtt elsunanó furcsa lényt látok. tiszta rorschach-teszt :)
16/24 anonim válasza:
Tolj kevesebb szintetikust és több természetest :D
egy időre állj le a hallucinogénekkel...
17/24 anonim válasza:
kicsit koszos a szőnyeg.
amugy én falevelet látok.
18/24 anonim válasza:
a falevélben én is rögtön kiszúrtam az ördögöt.. Inkább ilyen sátán féleség.. :D
Amúgy én is a csempékbe meg minden ilyen helyen észre veszem. Múltkor elestem a fürdőbe a vizes csempén és xD találtam egy zsiráfot a csempén.. Tök cuki, megmutattam anyunak és ő is észre vette, de csak akkor amikor én megmutattam neki.. :D
19/24 A kérdező kommentje:
:D:D
2009. nov. 30. 18:54
20/24 anonim válasza:
Na én 3 alakot is látok benne :D
2-t a levélben és egyet, ami a levél szélét fogja és mintha rágcsálná azt.
Sokszor szoktam én is észrevenni emberkéket különböző helyeken. Tegnap a WC-n ülve pillantottam meg az ajtón egy csajt mp3-al a kezében :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!