Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Látod ezen a képen amit én?

Látod ezen a képen amit én?

Figyelt kérdés
Pár éve van egy fura dolog velem mégpedig az, hogy különböző mintákban szőnyeg, csempe vagy bármi más, arcokat veszek észre:D Vagy legalábbis arcformákat. Ma is láttam egyet a szőnyegen pedig nem kerestem csak elbambultam és egyből kiszúrtam. Lefényképeztem mert annyira meglepett engem is az egész, mindig meglep. Mutattam 2 embernek de ők nem látják amit én :( kiváncsi vagyok, hogy segítség nélkül nektek sikerül-e kiszúrni. egy ördögszerű mérges arcról van szó. egyébként 2féleképpen lehet nézni egyiknél bajsza és kecskeszakálla van másiknál meg nyitott szájjal röhög:D Nem vagyok beteg!:D [link] (nem érdemes nagyítani)
2009. nov. 29. 20:39
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
én csak egy falevél mintát látok
2009. nov. 29. 20:44
 2/24 anonim ***** válasza:
Én egy ufót látok benne
2009. nov. 29. 20:45
 3/24 anonim ***** válasza:
a mérges arcot én is látom. én néha kopasz fák ágain látok arcokat. és nem szeretem, ha arcokat látok itt ott. szerintem valami félelem, vagy trauma okozza ezt a furcsa dolgot
2009. nov. 29. 20:54
 4/24 anonim ***** válasza:
Én látom.. :O
2009. nov. 29. 20:58
 5/24 anonim ***** válasza:
heheh én látom, úgy néz ki mint egy 'ördögöcske', farka van neki, szarva, meg füle:) én is meglátom a rendetlenségben a rendszerességet:D de magamtól ha csak ránéztem volna, falevél... így könnyebb hogy tudjuk meg kell látni valamit:)
2009. nov. 29. 21:07
 6/24 A kérdező kommentje:
akkor te is mást láthatsz utolsó:) én nem látok farkat meg fület neki mivel csak egy arc kb az egész:D de ez a szép benne hogy mennyien mást láttok:D
2009. nov. 29. 21:10
 7/24 anonim ***** válasza:
Én egy fekvő sárkányt látok :D
2009. nov. 29. 21:14
 8/24 anonim ***** válasza:

én is ördögfejet látok:D

és én is szoktam a linóleumban meg a csempében meg a felhőkben meg mindenhol ilyeneket látni:D

2009. nov. 29. 21:17
 9/24 anonim ***** válasza:
látom! háromszög-szeme van
2009. nov. 29. 21:30
 10/24 anonim ***** válasza:
előző vagyok: és olyan mintha állnának mögötte ugyanolyanok
2009. nov. 29. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!