Melyik irányba forog a lány a képen? Te hogy látod?
2011. ápr. 16. 15:22
1/19 anonim válasza:
nekem kb 7mp-enként valtakozik:D
Anyummal kiprobaltuk neki meg jobbra forog:D
2/19 anonim válasza:
Alapból óramutatóval egyező irányba, de amúgy amerre akarom.
3/19 anonim válasza:
hogy a szarba tudna ez változni ez full jobbra forog az óramutató járásával megegyezően de nem is értem hogy láthatja valaki úgy hogy ez balra mozog ááá kb 5 percig néztem folyamat de csak jobbra megy
4/19 anonim válasza:
Nekem valamiért mindig jobbról balra. Csak rá kell nézni a jobb talpára, és egyértelmű.
5/19 anonim válasza:
MEGFORDÍTOTTAM ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááá ez rohadt ilyesztő :D kb 10 perc után sikerült
6/19 anonim válasza:
de csak akkor tudom megfordytani ha a monitortol kb 4-5 lépésre vagyok különben nem sierül :S Most utállak hogy ezt belinkelted mert kb addig fogom csinálni amíg közelről nem tudom megfordítani amikor csak akarom :D
7/19 anonim válasza:
Hát én végig a támaszkodó lábának a lábfejét néztem és az rohadtul egy irányba forog csak-
8/19 anonim válasza:
Hát most megfordult nekem is de simán lehet hogy ez scak egy animációs trükk...
9/19 anonim válasza:
Nekem is olyan, mintha időnként fordulna.
Fura
10/19 A kérdező kommentje:
Megőrülök!! Nekem csak jobbra forog, akármit is próbálok. A páromnak meg balra.
2011. ápr. 16. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!